21/2-11

Okej ja gar inte varit i polen så här länge.. var tillbaka redan i söndags kväll samma vecka.. Men har inte orkat skriva här..har varit mycket på jobbet så kraften har tagit slut. Känns som att inför föräldra träffen så kommer det inte alls gå så smidigt som man hoppas..men men resan till polen började intressant..snökaos här i stockholm så jag och morsan satt på arlanda i 8 timmar var av 6 timmar visste vi inte ens vad det var som hade hänt mer än att vi tippade på vädret men de visade sig att planet inte ens hade lyft i från polen men vrf vet jag inte ens. Men vi kom iväg ialf, vi hamnade som reserver på ett flyg som lyfte på kvällen. Morsan ville inte chansa men jag tvingade henne att stå ut och vänta som tur så kom vi med planet och slapp hennes tjurerier.. Att vara där kändes verkligen skönt, fattar inte varför man är där så sällan, va evigheter sen sist. Men vill försöka åka iväg i sommar så får se hur man ska lägga sin semester.

Nu ska jag käka, syrrans kille har lagat maten idag och hon säger att han är duktigt på det. Fast iofs ska bara säga att hon inte alls har de skillzen som alla de flesta i släkten har :P

Polen here i come

Nu sitter jag och sminkar mig och dricker lite kaffe, små stressad eftersom ja knappt packat något.. men men får se hur de går med flygresan, hoppas den blir lugn men man får se hur vädret är. Jag har inte vågat titta ut genom fönstret än..
                Nej nu ska ja dra ha de så bra :)

boooring

Sitter hemma efter att ha städat och power walkat med Noddy, ingen hemma fortfarande och jag har inget att göra.. eller jag har saker att göra men nu är jag trött på att vara själv och vill ha lite sällskap från någon som inte har fyra ben..

ska sätta på en kanna kaffe nu å fundera ut vem jag ska terra så att dom kommer hem :P


GRYMT DÅLIGT HUMÖR

GAAAAAAAAAH lust att f*cka ur totalt nu är på så ruttet humör att jag inte ens orkar bry mig längre.
får se vad man gör.. syrran vill kolla på vampire sucks så kanske borde stanna hemma eftersom man är på sådant humör så man inte gör något dumt..
ska försöka ladda telefonen så den får lite batt. ialf alla mina laddare har gått sönder eller så är det min telefon hmn.. får bli ny telefon när jag kommer tillbaka från polen i så fall

har bara lust att gapa och skrika.. hade inte grannarna redan varit vana vid mit skrik o gap så hade jag gjort det men nu vet de direkt vem de är så vrålar så de är bara o bita ihop

sovmorgon

Har sovmorgon idag till 9, underbart skönt!
har precis ätit lite gröt och håller på att dricka mitt kaffe :), tisdag,onsdag,torsdag har bara rullat på och tror att fredag kommer göra det med.. allting hara känts så lätt denna vecka vet inte varför men bara gör det :)
nej nu ska jag sminka mig osv..

 ha en bra dag


flygbiljetter till polen

Stängde idag så kom inte hem för ens vid 18 tiden, trött som bara den har varit precis ute med hunden. Innan dess har jag suttit i över en timme och sökt efter flygbiljetter som morsan tyckte verkade bra. Mormor fyller 90 år nästa lördag så morsan vill att vi ska åka ner men hon har inte insett att man har ett jobb och att man inte kan släppa allt och åka iväg men men får hoppas att man får ledigt..


Nu blir det att göra sig i ordning för sängs. Har ont i magen som bara den utav allt stress morsan orsakar en samt att syrran och hennes grabb ligger och kladdar på varandra..

c'Ya


wiihoooo

Nu har jag varit och tränat, märkte att kroppen inte var van så fick ta de lite lugnt men skönt var det. Dock känner man sig så utsatt när man står och kör med pilatesbollen och rumpan är högsta punkten... men men väntade tills strech hörnan hade lite mindre folk så körde jag igång.

Fortfarande mindre folk i huset men även mindra barn idag, vi hade bara 11 stycken så de var lugnt och skönt.. Fick en pall med papper idag från Marias man ( vilket är hur bra som helst ) så är mör i armarna och ryggen, lyfte fel säkert men men blir lite streching och varm vatten så man slappnar av :).

Nu ska jag rasta hunden iallafall.

 
                                                      Hej hopp
                                             

1/2 18:28

Vart ingen promenad med tove igår men gick en med Noddy istället, skönt att gå med någon i sin egen takt :P

Va en lättsam dag på jobbet idag, fast det var en del personal borta. Tyckte det ändå gick ganska smidigt, tyckte synd om vikarien i köket så sprang en del fram och tillbaka för att hjälpa till, resulterade i att jag fick ont i magen av allt spring och stress men de la sig under vilan :). Något som slog mig just nu är att jag bara druckit en kopp kaffe idag och de var på morgonen så jag hoppas att jag somnar ännu tidigare än vad jag brukar göra..

Ska kolla lite på tv sen är det dags ut med hunden, btw imorgon blir de nog lätt träning igen..halsen gjorde lite ont idag meeen inge alls utav resten av dagen så it's looking good :)

Kaffe mmmmmmmm


RSS 2.0