Häller du så ställer du

Idag är inte alla lika pigga som igår, kan de vara vinet :P Maria lyckades dra in alla på vårt rum när jag var ute med Lea igår sen när vi var tillbaka sa alla att de är fest i 209 och min första tanke var fan va bra men sen Kom jag på att de var vårt rum men de var nice men alla var trötta så de slutade tidigt igår nu blir det massa jobb


Mat & vin Mmm :)

Nu är allt klart bara middag nu, hjälp vilken lång dag. Vi höll på till klockan 6 idag så man är lagom slut. Men nu blr det lite vitt vin och mat :)


Shopping och småstads sightseeing i Nynäshamn =)

Nu har man shoppat lite kläder, solglajjor och cola samt godis NICE :) !


Nynäs

Utsikten från min och Marias balkong, jätte mysigt här på skärgårds hotellet :) måste vara fantastiskt på sommaren. Nu sitter vi och har föreläsning med en kort ben sträcka. Mitt huvud är redan fullt med allas pladder, vi pratar om ungefär samma saker som när jag gick varje torsdag i skolan på fördjupnings kursen men men man behöver upprepningar ibland :)


solsken

Vilket härligt väder de var tidigare.. solen sken och de va kyligt om kinderna men de gjorde inget då solen värmde. Fick verkligen en vår känsla :) Undra om det är lame att använda solbrillor redan nu men det vore mycket skönare än att få rynkor..

Jag måste försöka komma ihåg att packa med allt som kommer att behövas inför konferansen..

Burrrr

Ute och går, de e kallt ute men ändå skönt.. Jag är sjukt trött redan och snuvig tydligen så kurerar mig redan nu så det inte bryter ut. Märks att de är lönings lördag då det knappt är folk ute i kvarteren. Rätt skönt måste jag säga


:)

Kom nyss hem, vart och hämtat ett paket från CDON, beställde 5 filmer. Jag gillar verkligen komedi filmer då jag älskar att skratta så de vart några sånna och action också förstås :)

Passade även på att handla lite godis inför konferansresan med jobbet till nynäs på måndag.
Ska man vara med alla i 24 h om inte mer så behövs det socker för att orka med.. Det var länge sen jag var i nynäshamn så ska bli kul ändå att åka dit, mer som en trip down memory lane. Vi åkte mycket dit när vi var yngre men de slutade vi nog när både jag och min syster kom upp i tonåren eller så kan det i och för sig vart för att de tog slut mellan morsan och hennes ex. Hur som helst kommer det att bli kul, friksvård, frukostar, middagar och promenader samt träffa min kollega Maggie som jag gått i skolan med hela hösten på torsdagar, har verkligen saknat våra torsdagar så vi lär nog snacka lite skit och skvaller :). Jag är verkligen en promenad tjej så ska försöka lura ut henne på en och annan promenad :)

Nu ska jag smaka lite på godiset och sedan kanske dricka lite mer kaffe eller vatten, blev så sugen på ett stort kallt glas vatten :S



Mmm kaffe :)

De är så himla gott med kaffe på morgonen, dock föredrar jag bryggkaffe detta är frys torkat kaffe, med andra ord nescafé. Men de duger fint ändå, ska bara dricka upp det och försöka vakna till liv för sen måste man ut i kylan med hunden. De är i sådana lägen man önskar att man bodde i hus med en tomt så man bara kan släppa ut han för att sköta sitt.


nytt försök

Nytt år nytt försök med detta bloggande då jag fått en del önske mål meeen inte min starka sida och sitta o skriva här varje dag men men hey lets get it a try :)

jag kan väll börja med att mitt nyårslöfte ska bli att lära mig o sticka haha ja jag vet vad ni tänker men ändå. Men de är väll något man bara ska kunna i livet är det inte det? men men måste bara veta vart man köper stickor och sådant man behöver till.


när jag väll finner orken att göra om layouten lite så ska jag försöka mig på det med :)



RSS 2.0