Skrattretande dag enligt mig

Hmn har så mycket att skriva men kan inte då detta är öppet för alla men hela denna dag har varit en händelserik dag och nu i efterhand skrattar jag inprincip åt alla löjligheter eller okej enligt mig är de löjligt men jag har inte alla indianer i kanoten som man brukar säga.. Så släpper detta nu :)

Drog iallafall till Kristin och fixade till mina naglar idag, nu är de dessutom kortare så de gör allt något lättare.. Speciellt skriva på telefonen :P
jag har rastat hunden och nu även ätit middag så ska vila lite framför Tvn


Bowling

Efter lunchen drog vi till Johan och Jim o efter mycket segandes i soffan bestämde vi oss för att dra och bowla så vi ringde och bokade 2 banor för crippa o Jonas hakade på :) de va roligt att bowla, de är inte ofta vi kommer ut på sånt. Vi brukar mest bara gå ut o kröka and thats it så vi sa de att vi borde göra sånt här oftare :) by the way jag kom tvåa !

Idag blir en slapp dag, ska åka och handla, städa osv :) Solen skiner så ska försöka ut i den friska luften också


O'learys liljeholmen

Vi åkte till liljeholmen och åt på o'learys, åt en god ceasar sallad med ett glas vit, både mysigt och gott. Stället påminner om diset dock typ 5-10 snäpp fräschare ;)


Sego

Ligger i sängen med huvudvärk så ska se om det blir bättre med lite kaffe. Smsar även med Lotta, kanske blir en lunch ihop idag. Vi har inte setts sen i höstas tror jag..


Fredags mys

Fredags mys ! Lotta försöker få ut mig men är för seg så blir mys kväll och kolla på apornas planet revolution. Ska försöka samla mig till affären åtminstone


min tidiga en dag i månaden dag

Här kan ni se hur min hund blir överraskad att de knappt finns någon snö eller det är vad jag tror han tänker när vi kom ut.. han rusade ut ur porten i full fart så han hann väll aldrig reagera för än han kissat en gång då stanna han upp helt som ni nu kan se på bilden :P

image description

Slutade kvart i ett idag så drog till skärholmens centrum för att inhandla nagel lim för en del av min naglar har lossnat lite men de kan bero på att de är så långa och mitt yrke.. ska fixa till dem på tisdag efter jobbet men ska bara limma nu så att inget händer :)


Så nu är naglarna på plats !

Nu är jag hemma, svårt att skriva på en iphone men får väll öva :P sitter o försöker äta lite soppa nu samtidigt som jag lovat att lägga upp bilder på naglarna så here it comes :) by the way jag är en tjej som gillar blått

 

 


tyvär inte så lätt att ta bilder själv :P


Fixar naglarna

Sitter nu hos Kristin och ska fixa naglarna, mysig liten hörna i Solna :) lägger upp resultatet senare


sommar längtan

Idag hade vi möte efter jobbet så är smått seg. Vart en bra dag tycker jag idag iallafall.. hade mini röris med barnen men kan dock säga att jag inte tränat så bra alls på sista tiden så de vart ett rejält pass för mig med ! men de är så himla kul med den skivan. De är en mini röris skiva från friskis och svettis, super bra och rolig när vi köpte den kostade den drygt 200 kr men vet inte vad den kostar i nuläget men värt pengarna !

Sitter nu hemma fortfarande sjuk, blir väll så med "dagisbakterier".. men är pigg ändå så de gör inget :) ska glo runt lite på olika bloggar sen måste jag nog bädda ner mig. Öppnar imorgon så de blir att gå upp tidig för mig och efter jobbet ska jag möta Kristin, hon ska fixa mina naglar UNTZ UNTZ funderar på lite ljusblått vs mörkblått vid topparna men får se kanske ändrar mig imorgon under dagen :P


 Längtar till sommaren.. i sommras var jag så brun ! helt sjukt egentligen och nu är jag näst intill likblek haha men antar att jag var så brun bara för att jag jobbar på förskola.. på sommaren är man ute från morgon till kväll typ eller okej nu överdriver jag men vi är de nästan hela dagarna..åååh längtar !


Hundparad Elr vad

Var ute med hunden vid åtta och de måste vara den värsta tiden att vara ute med en hund om man inte orkar med andra hundar ! De var ju som värsta hundparaden ! Blev så himla irriterad, tror nog att en hundägare hörde mig när jag sa " va f*n är det här en j*vla hundparad eller ! " ni som har hund förstår mig, de är jobbigt när man vet att ens egna hund är väldigt nyfiken på andra hundar och drar gärna, oftast är min hund inte så glad mot andra hundar speciellt inte hanar så då orkar man inte ens försöka ibland och ikväll var en sådan kväll sen hjälper de inte att de är halt och om han ville så skulle han lätt kunna dra om kull mig :P


BB is back

Då var BB igång igen :) ! (big brother) vet att de började igår men jag orkade inte kolla, var för seg och trött så blir repriser nu så får se om man blir en torsk för denna säsong eller inte men känns som en säsong med mycket unga personer vilket blir visserligen kul, mer action ;P

Inte varit så aktiv på sistone med skrivandet men de är för att jag inte känner mig helt hundra procent pigg meeen de blir bättre ! Nu blir det BB, ses


:)

Är helt slut, förkylningen börjar sätta sig på luftvägarna så de känns som att jag anstränger mig bara genom att sitta upp i soffan.. Kom hem nyss efter vart ute med Tove och Rob och hans hund Molly. De kom jätte bra överens :) kul att han har någon han kan leka med. Men de är värsta snö/slask ovädret så Inge skönt att vara ute, vart helt blöt och hunden med så ska värma mig nu med en kopp varm choklad och hoppas att jag känner smaken utav den


Thank god its friday !

Piggare idag, men tjock i näsan ! Idag är det fredag men de blir nog en vilar helg så man kan kurera sig. Möjligen åka och handla något smått :)


Äntligen är man hemma igen

Nu är jag äntligen hemma. Helt slut ! Från öppning till över stängnings tiden men skönt att presentationen är redovisad :) mötet gick jätte bra tyckte jag men är ju sjuk så då snappar inte huvudet upp alla signaler och vad som sägs. Inte mitt iallafall.. Men nu blir det vila i stor mängd så jag är piggare imorgon för idag drogs de så enorm energi så måste ladda upp :) skönt ändå att få känna hur de känns att vara helt utmattad om jag ska vara ärlig. Har inte varit så sen jag tränade intensivt.. Nej nu blir de varm kopp te :)


Sjukling

Sjuuuk.. Öppnade idag är helt slut nu men har kaffepaus nu så det är skönt iallafall.. Sov riktigt dåligt i natt bara för att jag inte är van att öppna på torsdagar men men blir väll de snart. Nu ska jag sluta gnälla, skönt bara att gnälla av sig.. Idag blir det föräldrar möte så ska iväg med Maria sen och handla fika till avdelningen när båda har slutat.


Frossa och sjuk

Nu ligger jag hemma och fryser, på med raggsockor, tjocktröja och två täcken. Tryckt i mig kan jang tidiagre idag, cvitaminer, en Alvedon och vatten så får se om jag piggnar till efter jag vilat.. Öppnar imorgon så måste åtminstone orka stå på benen imorgon för det.


Kaffepaus

Kaffepaus och min förkylning har utvecklat till nysningar och annat äckligt så nu har jag sjunkit ner i stolen och kroppen blir svagare och svagare, usch ! Hoppas de blir bättre mot kvällen. Mina sjukdomar brukar gå över väldigt fort, peppar peppar ta i trä... Nej nu ska jag vara något social


Godmorgon !

Godmorgon, sovmorgon idag. Börjar inte förrän halv 9 jätte skönt! Skönt med ett nytt schema än så länge :) Mindre skönt att vakna upp helt snorig men men.. Nu står jag och väntar på bussen, kände att det inte blir så bra att gå till jobbet idag när man är typ förkyld..

Detta fick min syster av mig på alla hjärtans dag..nå litet men ändå något :)


Glad alla hjärtans dag !

Wiiiieeeeee glad alla hjärtans dag allihopa ! Har varit helt mossig i huvudet idag men blivit bättre nu :) fick idag en orkidé och en kruka, en hjärtformad blomma, och de jag velat ha länge men aldrig hunnit köpa en kläd/sko ställ från Ikea, super bra ! Måste bara få ihop den på nå vänster haha kan ta foto någon dag då jag satt ihop den :P nej nu ska jag göra mig i ordning. Ha en strålande kväll :)


På jobbet

Solen har verkligen börjat komma fram allt oftare och längre. Törs man säga att våren är på väg :D ? Suttit inne på förmiddagen medan barnen var ute med de andra. Satt och arbetade fram likabehandlingsplanen som ska vara för förskolan. Ska försöka gå en längre promenad senare ikväll med vovven. Nu blir det kaffepaus !


Nyttigare variant till middag

Detta lagade jag tidgare, tog rester från igår (lamm bitar från grytan och la i skålen) kokade sedan vitkål som jag sedan stekte med en morot samt salt och peppar och lite matlagninggrädde och även pytte lite red curry paste. Jätte gott vart det ! :)
jag vaknade nämligen idag och vart sugen på att laga vitkål.. måste drömt om det haha sjuk jag vet...
Men googlade runt på vitkål idag och lärde mig något nytt...
Vitkål kan ersätta potatis, pasta osv. En nyttigare variant. Då det innehåller lite kalorier om man håller på att räkna sådant förstås. Men de är även gott så även om man inte räknar kalorier så är det en bra grej om man som jag ledsnar ofta på pasta, bulgur, ris osv. så mitt sjuka sug efter vitkål ledde till något bra, tänka sig ! :P



ser kanske inte så gott ut men det var det =)


is promenad på mälarn

haft problem med att lägga upp frånmobilen hela dagen så nu lyfte jag arslet ur vagnen och la in bilderna från promenaden istället på datorn..

image description

       innan vi gick ut på isen, mycket folk :)
image description
Tove ute på isen, man ser sjöberget bakom henne samt örnbacken
image description
tunn is, självklart var jag tvungen att gå fram och testa lite :P
image descriptionimage description
Några av husen på ön Lindholmen.. lite kusliga hus, gamla och udda men fina på sitt sätt :)
vi kikade in i fönstrena och de var verkligen gammalt.. skulle behöva rustas upp :P
men som mina kollegor sagt när jag lagt en kommentar i denna stil, för gammalt behövs bli mer mordernt elr nää borde vara mer stilrent och modernt.. då får jag höra tillbaka "dagens ungdomar" sen skrattar dem, inte elakt utan tror nog mer att de var roligt hehe..


nu lessnar jag på huvudvärk..

Vaknade super tidigt idag, inte pigg utan vaknade av att de bulltade i huvudet, inte mycket men tillräckligt för att irritera.. Gick aldrig ut igår, deckade tidigt. Huvudvärken drog all min energi hade inge lust plus mådde illa som bara den men nu verkar den släppa taget så håller tummarna för det :) så de vart ingen utgång för min del men hade det jätte trevligt igår på min promenad på stan fast huvudvärken redan började då bröt den inte ut förrän när jag var på väg hem.
Nu ska jag klä på mig för att ta en promenad med Tove ute i solen :) frisk luft brukar ju hjälpa !


Godis i stort lass

Denna godis affär såg vi när man kom ut ur restaurangen, massa MASSA godis tog bara två bilder meeen de finns mkt mkt mkt mera. Utifrån såg det väldigt inbjudande ut men väl inuti vart det alldeles för mycket, speciellt efter maten. Så vart inget godis för min del men Kristin köpte lite :)

Sitter hemma nu och har världens huvudvärk ! Blir helt tokig vet inte vad jag ska göra de har dånat under dagen men nu har det eskalerat till dunkande hammare vid tinningen.
Lotta frågade mig om jag skulle med ut ikväll så ska vila nu och känna efter, vill verkligen ut för inte vart ute sen innan vintern om man inte räknar i Nynäs..


Pizzahut

Ute och vandrar på stan med Kristin :) nu sitter vi på pizzahut och väntar in maten, yummie !


Simma

Har tagit paus från skrivandet.. Varit så himla trött flera dagar i rad !

Nu är jag på jobbet varit och simmat innan SÅ HIMLA SKÖNT ! men har märkt att armar är nog den svagaste delen av min kropp.. Inte tränat dem så bra alls, fast har iofs haft paus efter att farsan gick bort. Har bara tränat lite till o från..

Imorgon ska jag träffa Kristin och fika, inte sett henne sen annan dag jul :)


Högljudda barn som inte ger med sig

Idag var dagen då ens tålamod sattes på prov och fyyyy vad det var påfrestande.. Ett barn hade riktiga skrik utbrott och det gick inte att få tyst på, hoppas inte det blir samma visa imorgon för det kommer inte mina öron att klara av usch ! Döv innan man ens blivit 25 var det enda jag sa när jag kom hem. Själva utbrottet var pga att barnet inte fick som det ville vilket är standard iofs men vad gör man i sådana situationer när det inte fungerar, när det förstör för andra och stör dessutom..? Ja jag vet jag är en pedagog o detta är mitt yrke men de handlar om att detta barn skriker så högt att alla andra får ont i öronen inte bara jag.. Men att man samtidigt inte att ge med sig inte leder till något bra....

Aja nu är de kväll och jag börjar trötta ihop nu så ska se lite på film sen blir det dags att sova godnatt allihop


Härliga kramar under en lång dag

Nu är jag hemma, kom visserligen hem för ett tag sen men suttit och snackat med min äldsta bror samt mamma. Dagen har varit lång men ändå gått relativt fort, fick mycket gjort inför föräldrar mötet :) känns som en mild lättnad, vi kommer att sitta med den lite då och då för att hinna klart med det.

Måste bara berätta om hur härligt bemötande jag fick utav mina barn på avdelningen.. De som hade kommit, de var några som jogga/sprang i full fart mot mig och kom med världens kramar och med härliga leenden, i sådana lägen måste jag säga att jag har världens bästa jobb ! Brukar visserligen få kramar men just den här morgonen kändes det extra gosigt då jag var så trött :)

Nu blir det nog bara att försöka få någon annan att gå med vovven så jag kan dega ihop helt och hållet :P


Bussen

Nu sitter jag på bussen på väg, hade riktigt svårt att ta mig upp ur sängen men va skönt att komma ut för kylan piggade upp mig :) nu är det en LÅNG dag framför mig. Knappt nå folk på bussen vilket är skönt för de enda folk gör på bussen är att snörvla och hosta, man kan verkligen se bakterierna flyga runt på en buss med instängd luft !


Äntligen sängdags

Äntligen i sängs ! Så himla skönt att bara ligga och varva ner. Öppnar imorgon på jobbet så ska upp innan 5 imorgon huptuptup. Inte nog med det så har vi kvälls planering så kommer rosta på jobbet åtminstone till halv 6-6 hoppas dock inte på längre.. Vi behöver iofs sitta och göra i ordning allting för föräldrar mötet så de är ett plus att bara fokusera på det meeen med tanke på att jag öppnar så hoppas att jag är någorlunda alert i huvet så de blir bra men går undan :) som jag sa till någon förut effektivitet är det bästa som finns enligt mig men vi kom fram till att det är bland de bästa som finns =) nej nu är nattmössan på, sov gott.


god krydda

Hemma och har precis ätit, lagade kycklingfilé med röd curry paste och broccoli samt röd paprika och kokos mjölk. Råkade ta för mycket utav curry paste så vart väldigt VÄLDIGT starkt men gott tills man kände att de vart starkt.. vart liksom starkare för varje tugga så kände inte i början men men sånt händer antar jag när man är tankspridd samt super duper trött. Sitter och kollar på biggest loser så ska fortsätta kika på det nu


                                                

Godmorgon :D

Godmorgon :) nu är det måndag och jag är trött som bara den men ska vända på humöret så jag verkar pigg som en lärka :D sitter och dricker kaffe, ska rusa iväg till jobbet snart.. Promenerar dit för att få någon motion, har en förkylning som har vägrar släppa taget så vågar inte träna. Nej nu ska jag borsta tänderna ha en strålande måndag :)


Riktig mättnad

Proppmätt ! Slog ihop frukost och lunch med andra ord brunch. Gjorde en omelett med tomat, färska champinjoner, 2ägg, pytte lite matlagningsgrädde o lite korv och drygt 1 msk torkad oregano, samt knäcke med ost. Vart jätte gott men nu lär man vara mätt hur länge som helst :)


Går i ide

Något jag sa till jimpa igår fick mig att tänka att även om jag skojade så är det sant, jag går i ide på det kalla halv året sen kommer jag ut när det är varmt och röjer. Är ju så mycket skönare att vara hemma och mysa o veta att kylan ligger precis utanför fönstret. Köpte igår på Konsum en liten låda med färska björnbär, blåbär och hallon Mmm gott gott :)


Man är aldrig nöjd

Kallt ute men ändå skönt när solen skiner en i ansiktet, kan det vara så att jag saknat solen så mycket att det inte spelar någon roll hur kallt det är bara solen skiner ? Hemskt egentligen hur mycket man kan sakna värme för att sedan gnälla när det är för varmt.
Skönt iallafall att det är lördag idag dock en arbetsskada som är att jag vaknar hur tidigt som helst i onödan och sen när det är vardagar så kan man inte vakna inprincip. Har varit ute på en kort promenad med vovven och nu äter jag lite frukost, fil är något som jag nog aldrig kommer att tröttna på


Tvätt check

Om det inte var tydligt med att jag skulle vara hemma för att tvätta så säger jag det nu, hemma och degar bara. Kollar på Glee, har precis ätit middag för en stund sen. Ville bli klar med tvätten innan jag åt men nu ångrar jag mig för var hungrig och åt men nu har jag ont som bara den !


Fredag idag

Fredag idag och jag är helt slut i huvudet men inte i kroppen, kom hem och började laga mat och nu puttrar köttfärs såsen och jag ska ner i tvättstugan nu vid 19.00 så knaprar på en morot för att fördriva tiden men heey dem säger att man får bättre pigment av att äta morötter och snart är det sommar så det är bara att sätta igång ;)


Åka skridskor utan skridskor !

Kallt och kyligt men skönt, var ute en kortis på fotbollsplanen vid jobbet med några barn och gled runt och bekanta oss med isen, riktigt kul och barnen skrattade för fullt men de vart fort kyligt speciellt när solen försvann bakom molnen


Tröttis

Hemma i soffan nu, helt sluuuut ! Ut med hunden om ett litet tag sen lär det nog bli så att jag kommer lägga mig tidigt ikväll för att hinna varva ner och sova länge i natt. Undra om kan få tag på Tove, hon kanske orkar haka på en lite längre promenad


Tillbaka

Nu är man tillbaka på jobbet, skönt ! Borta bra men hemma bäst. De var jätte mysigt och kul att komma bort till Nynäs :) funtar på om man ska dit kanske i sommar :)



RSS 2.0