Soligt

Sitter ute igen på kaffepausen. Fick ett mail för någon timme sen att mina lila skor är på G nu. Längtar såååå :D ! Nu ska jag fortsätta njuta i solen utav kaffet :)


29-4-12 21:21

Nu är denna vecka slut och de känns ändå som att det skulle vara lördag. Har totalt glömt att Tove skulle vara på 2 dagars kryssning denna helg så skickade iväg ett sms för ett tag sen och frågade om hon skulle träna imorgon, my bad. Om jag kommer upp ur sängen i tid så ska jag iallafall gå och träna.. ser ni mitt OM.. de börjar spöka i huvudet på mig.. måste finna motivation igen eller jag har de redan men de känns ibland så onödigt att gå och träna då jag bara hinner träna i ca 30-40 min innan jobbet så de får mig att börja tänka lite äsch de gör inget om jag missar det. Måste får bort de tankar innan jag gå och lägger mig.. Nu blir det en lång och härlig dusch samt planering utav veckan som kommer :)

                                                                                                                      go kväll

29-4-12 17:42

Påminn mig om varför det är bra att bli gammal? har haft så ont i visdomstanden idag eller snarare i tandköttet som satt där innan tanden började växa. De pulserar och värker som bara den, har försökt med de mesta men antar att jag bara får vänta smärtan ut. Heey hur länge kan den vara? den måste ju avta förr eller senare!? Imorgon blir det att jobba och troligen träning innan. Beror helt på hur kroppen känner sig men de lutar i nuläget mot träning :D


sovmorgon

Godmorgon ! idag vart det sov morgon då jag kom hem rätt så sent.. Vi drog där ifrån runt tolv tiden meeen halv vägs ungefär vid alvik så pajar bilen ! och ni vet när man är genomfrusen och spänner hela kroppen och skakar..jag vet att man ska försöka slappna av men de gick inte var redan frusen hela kvällen och när jag satt i bilen och väntade på bärgare var de som att sitta naken utomhus, svinkallt ! sen var jag så trött eftersom jag var uppe sen sju på morgonen.. men det var riktigt många bilar en del bilar som jag inte fattade vad som var så speciellt med och en del mer påkostade och en massa fyllon som skämde ut sig men för min del var det underhållande att skratta åt. Kvällens höjdpunkt för mig var en rottis valp på 14 veckor :D! så söööt kunde inte låta bli att gosa med den och den ville mer än gärna gosa med mig. Valpen vart överlycklig när jag kom fram, han placera sig bredvid mig och försökte norpa massa pussar ut av mig, SÅÅ SÖÖÖÖÖÖT !
jag är en sucker för rottisar ska jag berätta för er så när jag ser en rottisvalp dessutom blir jag överlycklig !

Har hunnit gå en kort promenad och druckit kaffe så har iallafall gjort något inte bara sovit :)


Bilträff i barkarby

Burrrrrr står ute i barkarby och fryser.. Stor bilträff massa folk men kallt som bara den efter att ha varit här sen åtta...lite förtidigt för i år enligt mig. Okej om det är sommar och sol men men najs ändå i guess :) sett en del bekanta ansiktet men med handen på hjärtat har jag duckat undan hihi


Effektiv förmiddag

Promenaden blev en power walk på ca 45 min drygt 4-5 km. De jag sa att de inte är mycket folk ute vid 8 tiden var fel.. de var mycket folk nere vid hamnen och sjösatte sina båtar heter det så sjösatte? aja sen var det inte många jag träffade på. Lungt och skönt dessutom varmt, vart en svettig promenad och effektiv då jag kände mig hungrig när jag kom hem. I nuläget har jag hunnit klicka hem ett par träningsskor, fettförbrännar tabletter och klippt klorna på vovven.. skorna ser ut så här. Vet dock inte om jag fortästter att träna med mina svarta nike och har dessa lila som promenad skor eller om jag gör tvärt om och har dessa som tränings skor beror helt på hur de känns på fötterna :)


morgon promenad

Måste starta med att förklara stavningarna och orden som blir fel ibland.. jag skriver oftast via telefonen och den ändrar oftast till de orden den tycker passar bäst sen blir jag osäker på stavningen fråga mig inte varför,för jag brukar tänka rätt.. men men godmorgon på er nu sitter jag och dricker ett stort glas kaffe och tänkte gå ut och promenera. Solen skiner och klockan är strax innan 8 så då borde det inte vara mycket folk ut ännu :)

imorse när jag kollade mig i spegeln ser det ut somom att jag fått lite färg i ansiktet efter igår dagen så måste nog passa mig lite då vår solen är stark och farligare än sommar solen har jag fått höra hela livet. Inte brytt mig om det innan men nu börjar jag göra det :S ålders grej antar jag...


Aspudden/hägerstensvägen förr


27/4 2012

Vart Inge utgång, säckade ihop när jag kom hem sen vart jag helt off.. Gick ut på en promenad nyligen i min one piece man känner sig som en Teletubbies men den är riktigt bekväm. Jag tror jag säckade ihop för att jag spelat fotboll med barnen i minst en timme idag på efter middagen :) skönt att röra på sig fast de tar mer på krafterna när man är ur balans. Nu blir det lite tv tittande


Sunshine på kaffepausen

Sitter i solen och dricker kaffe på rasten blåser lite men när det inte gör det är det stört skönt :) har precis deklarerat samt betalt Maria för kryssningen så nu är det out of My mind. Förkylningen börjar avta bara att snyta sig ofta :)


Godmorgon fredagen är här

Sitter och väntar på bussen nu, tjock i näsan men mår iallafall 65 procent bättre än igår :) Lotta frågade mig igår och jag ska haka på ut ikväll, vi ska höras under dagen.. Får bara hoppas att förkylningen släppt tills dess :) när jag sitter här i och väntar samtidigt som det blåser inser jag att jag måste gå till frisören så får ringa boka tid om jag kommer ihåg det sen men ha en bra dag så länge så hörs vi


God natt :)

Blev inge sko letande. Blev istället att betala räkningar samt laga och äta lite mat. Tog en c-vitamin innan i hopp om att det ska hjälpa sen på det vart det carbonara och en dusch. Nu är jag heeelt slut och tagit på mig min one piece och tänkte spela ett tag innan lägg dags.. Har ju sovit några timmar redan så kanske inte kommer kunna sova :/ men så som jag och min kropp känner sig så blir det nog att somna tidigt iallafall. Har sov morgon imorgon till 9 så de är ju skönt :) önska bara att jag kunde träna..


Dunder mör i kroppen

Ja i nuläget kan jag säga att jag är nog sjuk. Sovit sen jag kom hem.. Vilket är från kanske strax efter 4 ? Vilket antyder att kroppen inte är sig själv.. Känner mig dock betydligt piggare nu men kan utesluta träningen imorgon innan jobbet helt och hållet. Vad de gäller jobbet så får jag känna efter imorgon på morgonen då jag brukar oftast bli sjuk och sen helt plötsligt som om inget hänt så de är svårt för mig att avgöra sånt och känns dumt att vara hemma när man inte känner sig sjuk bara små hängig och trött.. Lönen kom in idag iallafall det är ett stort plus ! Ska kolla nya träningsskor som jag såg på Nelly dock fanns de ej i min storlek så ska kika runt på webben. Någonstans måste de finnas med storlek 37 :)


Sjukis eller ?

Idag kan jag förstå varför jag somnade troligen strax efter 8. De enda jag minns är att halv åtta hos mig tog slut och de är vid 8 tiden.. Jag har fått riktigt ont i halsen igår var det på vänster sida nu är det på höger sida och börjar ta sig upp mot bihålorna.. Kurerar mig med te och honung och får hoppas att de släpper :/ men ha en så bra dag så ska jag göra de bästa utav min :)


April 25, 2012

Nu känns det som att någon har klubbat mig med en rejäl trä klubba.. är helt sluuut ! sitter hemma nu och surplar i mig te med honung. Har ont i halsen så hoppas på att honungen kurerar mig lite :) dagen i sig har gått jätte fort och jag fick in en träning innan jobbet idag. Tove däremot låg hemma och snozade den lata lilla filuren :P för min del vart det lite uppvärmning på crossen för att sedan fokusera på baksida framsida lår och även ut/in sida kom med på köpet. Körde även rodd maskinen eller vad den heter jag tror inte jag kört den sen jag började att träna på gym.. Helt okej faktiskt speciellt på de här gymmet då man ser ut över folk som stressar iväg till tunnelbanan och man själv kan ta det lugnt :D




Trött som bara den men vi såg tussilago idag, är inte det tecken på vår? för vit och blåsippor kan man ju inte lita på. De blommorna såg jag ju för 2-3 veckor sen om inte tidigare redan...

 

Det är iallafall mina första Tussilago som jag ser för i år dock är den här bilden från nätet då min bild inte vill ge med sig och laddas upp i arkivet men aja ser lika ut ändå så de kvittar för mig.


Årets första grillning

God dagens :) ligger i soffan på jobbet och vilar lite. Idag drog jag och Maria iväg med barnen till skogen. Vi hade med oss en grill och massa korv och allt som man har till, super mysigt ! De började små regna när vi kom fram men sedan när vi började grilla kom solen fram vilket var perfekt :) men nu är vi alla helt slut till och med barnen som också har ligg vila. Men grillning fick vi mersmak utav så de blir nog snart igen :D nej nu blir det ligga lite till o sedan jobba igen.

Maria hade med sig bullar som var små frysta så jag testade att grilla en, blev helt okej faktiskt haha...


gnäll gnäll gnälllllllllll

Idag har det varit en relativt varm och solig dag eller okej solig eftermiddag men ändå så är den mer än hjärtligt välkomen :) Vissa dagar slår tankar som karriärbyte mig och idag var en sådan dag och även att folk är verkligen olika i hur man ser på situationer och hur man löser dem..
Är man stressad blir allt rörigt, är man lugn i stressade situationer finner man effektivare lösningar som gynnar en själv och de runt omkring en själv i situationer som man inte alltid kan undgå.
För snart ett år sen fick jag detta till mig " det är bara att gilla läget" och då när jag hörde det vart jag irriterad och paff för den delen men nu efter att tänkt så i flera situationer som prövar en har jag insett att jag inget kan göra när de uppstår situationer som är mindre "bra" utan göra det bästa utav den stunden just då. Har dock tänkt så innan med, men inte med orden det är bara att gilla läget i bakhuvudet.

Men men nog med gnäll idag vart de inge träning så dagen började med att dra sig i sängen istället när alarm klockan ringde men imorgon blir det av att träna innan jobbet :D Skulle vilja ha eye of the tiger sången när alarm klockan sätter i gång så ska försöka lokalisera den i veckan :) 



Han diggar läget iallafall, inge gnäll ingenting :)


23/4-2012

Energin är låg och sömnigheten är hög. Imorgon ska jag börja tidigare då de fattas folk dock inte så mycket tidigare men tillräckligt för att sabba träningen på morgonen.. Att gå upp halv 5 för att hinna träna känns inte okej då energin skulle sippra ut innan lunch.. Får räcka med träningen idag och de andra kommande dagarna :) nu blir det av att äta hemmagjorda piroger och kolla klart på Big Brother reprisen o det som kommer efter..


helgen närmar sitt slut

Idag har jag haft en så fruktansvärd värk så det inte är sant. Har min kvinnliga vecka nu och andra dagen brukar göra som mest ont.. jag blir alltid likblek, svimmfärdig och illamående så brukar hålla mig borta när jag har så ont. Men men nu har den börjat ge med sig lagom till att helgen är slut, kul eller inte.. Denna helg har flugit förbi men de har iofs hela veckan gjort. Får se hur den kommande veckan kommer att bli vet iallafall att jag ska träna imorgon innan jobbet vilket är bra då jag ätit lite onyttigt idag när jag haft så ont.. Nu blir det av att hoppa in i duschen och sedan varva ner.. Har suttit och kollat på serien Grimm, helt okej faktiskt. En bra tidsfördrift :)


Huptuptup

Varför, VARFÖR ?! vaknade till vid 7 utav grannarna som bor ovanför.. Deras snorungar ! Är så trött och de går inte att somna om då de fortfarande håller på. De låter som dom rullar en kanon kula på golvet och tappar massa saker hela tiden ! Trööööööötttttttt


Nya Svea skor

Skor "Smögen 2" - White

Har precis klickat hem dessa par skor :)
kommer väll om några dagar hoppas jag :D
snygga sommar skor som man kommer kunna glida runt i, niiice !


20/4-2012

Heeeelg ! nu är det helg fast med pissväder så får inge större lust att göra något annat än att gräva ner mig i sängen eller soffan och bara sega.. meen de kan jag bara göra en stund sen ledsnar jag ändå och yr runt här hemma. Undra om syrran ska på AW idag eller om hon ska hem efter jobbet.. tänk om vi hade haft AW med jobbet varje fredag, undra vad folk skulle säga när "dagis" personal är på vift. Har för mig att när vi på jobbet var ute en gång fick vi höra någon rolig kommentar men minns ej vad de var för någon.. men kanske Maria vet?



Natt natt

Vart piggare utav promenaden vilket var skönt men hoppas kunna somna tidigt ikväll. De va små kyligt uppe i centrumet men nere vid vattnet var de inte det vilket kändes skumt då de brukar annars vara ännu kallare o blåsigare vid vattnet men men gör inte mig något precis :) nu blir det att varva ner o hoppas somna om ett tag. God natt


Sleeeep

Trött trött tröttare än trött.. Så känns de just nu. Öppnade idag så var Inge höjdare dag idag. Inte för att jag har svårt att komma upp ur sängen utan snarare att jag har massa energi i några timmar sen sipprar de inte ut sakta utan helt tvärt tar de slut o kroppen sjunker till o med ihop.. Vad gör man då? Det få råd jag fått förut är att äta men vad ska man äta då? Frukt hjälper inte kan jag lova..inte mig.. Men nu ska jag ut med vovven och Tove så kanske piggnar till får se


17/4-12

IRRITERAD ! jag är så irriterad och arg att jag inte vet vad jag ska ta mig till.. trött på att ha det så här dock vill jag inte skriva om det då det inte är schysst men kan säga att de bubblar ilska inom mig.. !!!!!!

kan inte tänka på något annat än detta nu.. måste varva ner innan ilskan kokar över.. gaaah! jag var och tränade imorse igen o förstå om jag inte hade gjort de, om jag hade haft massa överflödig energi!
Ska försöka varva ner och lugna mig nu och sluta banka på tangenterna..


Energi

Än så länge finns energin kvar så får hoppas på att den finns kvar hela eftermiddag. Dricker starkt kaffe nu som smakar skit men men piggnar nog till ännu mer :) idag blir det av att sortera upp kläderna Inge spännande som sker tyvärr


Good day

Godmorgon och god start på veckan. Sitter på bussen nu på väg till jobbet har precis tränat och känner världens sug efter kaffe o att kanske äta ett äpple så man får något i magen.. Äter jag innan jag tränar mår jag illa så måste äta något efter :) solen verkar komma fram så det är ett stort plus ! Ha en bra dag


Ginatricot = snabba

Nu är man mätt och belåten.. Imorgon fyller morsan år, 55. Men jag sitter i möte imorgon så kommer inte kunna fira henne men kommer nog ge min present iallafall till henne. Köpt en sodastreamer, citron smak och en musse pigg handduk än så länge. Kommer nog gå köpa blommor till henne imorgon på rasten eller om jag bara ger presenterna imorgon och ger blommor när vi ska fira henne så kanske de känns som att hon får mer saker då :P så hade jag upplevt det iallafall hihi..

Idag kom mina saker som jag beställt ifrån Ginatricot. Gillar Gina för de går undan när man beställer, jätte skönt ! Nu ska jag försöka att inte handla så mycket så jag kan spara lite pengar..varit rätt dålig på det den sista tiden..Nej nu ska jag ut med vovven och slå en pling till Maria och se hur hon har det om hon nu svarar förstås :P


Försenat påskägg

Komma i form kan jag glömma nu, fick ett stort påskägg utav Michel igår. Ett försenat men storleken ger kompensation. Innehållet var tre kilo godis ! Yummieeee ! Vart super glad !

De jag gjort idag var att starta dagen med träning med Tove imorse vid 7, ingen av oss var särskilt hajp idag men klart värt det. Nu ska jag laga lite mat :)


Tröttis

Hjäälp vad trött jag är nu. Energin ligger på botten, ögonen känns tunga och kroppen orkar inte. Detta måste vara fullföljden utav att gå upp och träna innan jobbet.. Varken kroppen eller hjärnan är van men får hoppas att de vänjer sig fort :) men att träna 6 på morgonen låter inte klokt kan jag själv tycka men som tidigare sagt så har man inte alla kottar i granen.. Påskmusten bidrog inte heller med någon energi så blir nog att vila nu ett tag framför Big Brother.


Pigg och glad

Godmorgon, idag är de Inge bra väder ute men de duger.. Är på väg till jobbet nu, var och tränade innan med Tove :) vart kondition men de känns skönt att starta dagen med träning ! Fast de kändes inte lika skönt när man låg i sängen och mobilen börjar plinga att man ska upp.. Men så här i efterhand så kan jag säga att de var värt de :)


9/4 2012

Vart inge träning imorse, ersatte den med en timmes power walk med hunden - Win-Win - vart ändå rätt slut i kroppen men de var nog mycket på grund utav att jag var så himla trött. Imorgon ska jag försöka satsa på att svänga förbi och träna en stund innan jobbet :)

Suttit och googlat lite, bara på må få på det som ploppar upp i huvudet på mig och insett att man kan beställa allting hem nu mera. Men man ser ändå massa folk stressa runt i alla köpcentrum och matbutiker hela tiden oavsett tid på dagen vilket fascinerar mig oerhört mycket och tankar som dyker upp är t.ex. har inte folk jobb? jag brukar försöka gå i mitten/slutet av månaden med hopp om att folk inte har pengar men neej alltid lika mycket folk..hur kommer det sig..?


Ny dag

Godmorgon, sista dagen på ledigheten och jag går fortfarande upp samma tid som om jag ska iväg till jobbet..suck. Jag är hur trött som helst ! Ska iväg och träna idag om ett litet tag, ska bara dricka kaffe och ta lite vitaminer och mineraler och allt annat som flaskan på bilden innehåller. De smakar inte så gott, rätt surt men på något vis känner jag i kroppen att man blir piggare så det är bra :) de som är på matskeden är innehållet, ser giftigt ut tycker jag


Clothing

Vart inga träningskläder, hittade inga jag ville ha. Har iför sig en del så gör inget :) köpte dock lite mer kläder från ginatricot :D en tshirt och fyra legins.


Good day

Solen skiner och det är söndag idag, Imorgon är sista dagen på denna ledighet sedan blir det åter till jobbet. Imorgon kommer dessutom syrran hem från Spanien, hon lär säkert vara brun som en pepparkaka.. fast hon fuskade redan innan :P funderar också på att gå och sola solarium men samtidigt tänker jag att snart är det sommar så solbrun kommer man ändå bli. Kollade på bilder från i somras på mig själv. Jag var ju jätte brun ju ! :)

Nej nu ska jag kolla runt på webben efter lite nya träningskläder :)


Påskägg med ovanlig fyllning

Fick ett påskägg utav mamma idag :) men inget vanligt påskägg, fick det fyllt med tre jätte söta trosor sen fick jag i för sig en godis påse på sidan om men diggade trosorna stenhårt :) eftersom det är påsk så ska man vara med familjen och umgås men i år är det bara jag och mamma. Vi åt både torsk och rödspätta med äggsås till middag, gott var det :) fyllskalle brorsan dök upp röjde och drog sedan men men.. Vet ni min huvudvärk har inte släppt än, blir galen ! Sen att man blir stressad när brorsan for runt hjälpte nog absolut inte! Aja nog om det nu blir det svullo tajm med godis och tv. Mmm livet har sina goda stunder ;)


ägg dagen eller ?

Efter en promenad med vovven och Tove så vart jag hungrig så gjorde iordning en redig frukost.. Fiberhavre gröt och två löskokta ägg meen de var nog ögonen som var mer hungriga än magen för efter några tuggor utav gröten började jag bli så mätt att jag började idisla den istället..dessutom är jag inte förtjust i gröt men ändå pinar jag i mig det fråga mig inte varför....
 
De är väll idag man ska äta massa ägg eller ?

GLAD PÅSK


Godmorgon

Vaknar upp med en dunkande huvudvärk så var tvungen att ta Alvedon och de börjar lätta lite nu. Ska dricka en kopp kaffe sedan blir det ut och promenera, blir Inge gym pga huvudvärken.. Möjligen senare idag om de blir bättre :) men hey solen skiner så man kan inte klaga iallafall


Sova vad är det

Vaknade über tidigt idag, låg och drog mig i sängen med hopp om att somna om men Nope de blide det inte.. Tjugo i 8 får jag sms utav Tove som säger att hon är vaken så vi bestämmer oss att mötas kvart över 8 för att dra och träna. Ska jag vara ärlig trodde jag inte att hon skulle upp och inners inne hade jag nog hoppats på de med :P men drog på mig träningskläder och gick ut med hunden fort innan( och det är jag glad för, de snöar som bara den nu!) vart iallafall en lätt träning i ca en timme så de är bra :) känns jätte skönt efteråt att ha hela dagen fri ! Nu blir det vila efter frukosten :)

Man ser inte så bra på bilden men på maskinerna är de skärmar som man kan kolla på tv eller spela spel eller docka sin lur :)


Sammanfattad vecka

Denna vecka har gått sakta förbi. Har haft saker att göra nästan varje dag efter jobbet men ändå känns det som veckan aldrig tog slut.. I måndags var det bara jobb om jag minns rätt, i tisdags drog jag och Maria på bio efter jobbet.. Vi gled runt på Heron city och jag köpte min present till mamma sedan kollade vi på The hunger game om jag minns rätt titel. Den var helt okej faktiskt, helt sjukt om de hade varit så på riktigt.. Vet ni jag och Maria faila vi skulle gå in och sätta oss på vår rad och helt plötsligt lyckas Maria Antingen välta popcornen eller så gick hon rakt in i armstödet vilket gjorde så att jag kunde inte sluta skratta, skrattade hur högt som helst de vart popcorn överallt men vi gick förbi sen när vi slutat att skratta för att komma till våra platser, snacka om att låtsas som ingenting! Men de va iallafall kul att komma iväg och göra annat än bara jobb :). Nu fick jag hjärn släpp, minns inte vad jag gjorde igår... Aja hur som helst drog och mötte upp Tove idag, vi tränade idag på de nya gymet vi tecknade upp oss på. Tog inga bilder alls men kan ta imorgon för ska dit imorgon på morgonen med :) men är jätte nöjd med vad jag såg idag !


Väntar ut tiden

Sitter i personalrummet och väntar in tiden på att börja, fick skjuts idag så va här redan 8 så tickar ut tiden genom att sörpla i mig mitt kaffe i min kaffe to go mugg från stadium :) den är jätte bra !


Inge bra start på morgonen

Igår kväll när jag låg i sängen kollade jag igenom Aftonbladet via appen för att se så det inte var några flygolyckor men Inge dök upp som tur.. Sen kollade jag igen imorse vid bussen om de stod något om flygolycka och självklart möter jag detta som står på bilden.. Ha i åtanke att jag bara såg en bild på flygplan och lästa flygplan störtade och fick panik i någon hundra del men sen lästa jag allt och varvade ner men ändå jätte jobbigt fan.. Va fort man hinner få panik och hur fort alla tankar forsar runt i huvudet, rätt häftigt ändå


Resfeber, nej då !

Syrran har Inge resfeber än men jag misstänker att hunden har det istället.. Han vaktar henne hela tiden och hennes väska och han verkar väldigt nere stackarn. Jag tror att jag är till och mer orolig och stressad än hon, helt sjukt ! Ska gå igenom en sista gång med henne nu så hon har allt..


packat o klart

Okej nu börjar det närma sig, syrran drar iväg vid 3 tiden.. har hjälpt henne att packa samt skapat min rese lista som är super smart, bra och lätt att ha när man ska packa till och från :). Morsan måste ju gå upp i taket snart, hon gillar inte att någon utav oss reser någonstans utan henne eftersom hon då inte har koll eller kunna kontrollera situationen.. Igår ringde hon runt till polen och berättade att hon ska resa dock vet jag inte varför men hon gjorde det.. Syrran verkar väldigt lugn än sålänge..

jag vet inte vad jag ska köpa till morsan än heller.. kollar runt men svårt att handla till henne.. just nu kollar jag på kläder men inget faller i smaken eller i och för sig har hon en udda smak men faller inte mig i smaken på henne då om jag säger de istället. 


RSS 2.0