Frissan :)

Sitter hos frissan nu och har massa folie i håret, de är så skönt när håret fixas. Speciellt när man är trött så är det skönt att sitta och bara dega ihop på stolen. Får väll se sen hur håret blir, ska slinga och klippa lite :)


SMS-inlägG

img_6725 (MMS)

Lotta och Sanne. Lotta som hoppat upp på sannes rygg


bakis

Sitter här framför datorn helt seg och sliten, drog ut igår och möte Lotta för att ta en stilad bärs på uteservering samt att hon skulle äta. Mötte upp henne vid 15 slaget och kvällen slutade vid 12, många timmar igång och de var ingen stilad en elr 2 öl som de var tänkt utan de blev en del men men det var nice :) sitta på uteserveringen är så nice så här dags på året, satt idag med dock var det bara för att äta och dricka en KALL coca cola, så jäkla gott ! :)

nu ska jag ut och rasta hunden sen blir det bara en lång dusch sen blir det bara att varva ner totalt och försöka sova. var uppe vid 6 idag och fråga mig inte varför jag var det utan vaknade av mig själv (kändes som allt snurra) så ska gå in i snooz läge tills jag deckar, öppnar imorgon så blir inge sov morgon

p'Z


movie

Sitter med syrran och kollar på del 2 utav en film som jag inte ens minns vad den heter men iallafall helt okej film, en bra tidsfrördrivare. Morsan har lite vänner över så dem sitter i köket och har sig, alla är nog borta med vinden vid de här laget..Har varit på så dåligt humör idag så det inte är sant, morsan har verkligen sätt till det. men men är på något bättre humör nu och ska fortsätta kolla nu.
Jo förresten kollade på i rymden finns det inga känslor och den va faktiskt rolig :D.

min nya grej är att kolla på film :P

relaxande

Hej Jag har precis rastat hunden och känner mig något rastlös, undra om det kommer något bra på tv ikväll? Hur som helst lutar det mot en lugn hemma kväll med mycket relaxande. Ska se om mamma vill se en film som jag tror hon kommer gilla :)


Sitter ute på balkongen hos mamma och njut...

img_8600 (MMS)

Sitter ute på balkongen hos mamma och njuter utav ett stort glas kaffe, yummie :)


Vi sitter i skogen och grillar med de få b...

img_2836 (MMS)

Vi sitter i skogen och grillar med de få barnen som kom idag. Härligt väder, vi sitter högst upp på berget och solen gassar på ordentligt, själv har jag bara tshirt :)


sooool

Har inte varit aktiv då jag helt enkelt inte velat/orkat så nu antar jag väll att det är dags igen att komma igång.. Solen skinner och de är varmt och härligt ute dock e jag små röd i ansiktet och på bröstkorgen men de brukar jag vara så här års när solen är stark och skiner på.. speciellet när jag jobbar på förskola och man är utomhus mesta dels utav dagen. Kanske borde satsa på solskydd då jag vet att de är ett återkommande "problem" varje år men varje år har jag tänkt äsch de fixar jag sen men inte har de blivit av haha. Förra året oljade jag och några till in sig med sol olja på jobbet och stekte. Sprang igenom vatten spridaren till och från med barnen :) i år blir vi borta på Mullegården under sommarförskole perioden, trevligt med omväxling men som man säger
"borta bra men hemma bäst"


SMS-inlägg

img_3694 (MMS)

detta hade jag på syrrans middag/skiva den 12:e april


8/4-11 21:13

wiiihoooooooooooooo fif*n vad jag är bäst. Drog och tränade idag efter jobbet med Marielle och hennes grabb så nu är jag seg som bara den och ska slappa GALET ikväll :D

6/4-11 23:04

Ringde imorse till tele2 och fixade nu så att min telefon fungerar, måste bara lära mig alla funktioner :)

Idag drog på bio med Maria och kollade på Hur många lingon finns det i världen och den va bra, "kristina" elr vare va hon hette är skönast :D.

 



Hollywood menyn dock vart det massa salt haha men vi fick i oss en hel del innan det tog stop. När de var ca en halv timme kvar av filmen var jag så kissnödig så att de gjorde ont och hela magen svullnade upp, jag satt verkligen och kved, ville inte gå på toan under filmen för tänkte att jag kanske skulle missa något roligt men men :P

Nu blir de borsta tänderna och säng dags godnatt


Hur många lingon finns det i världen

Sitter framför tv samt datorn och kollar på big brother men va inte speciellt roligt idag men känner att jag måste kolla för ska på bio imorgon och se hur måna lingon finns det i världen borta i heron city efter jobbet :)



Så nu ska jag kolla klart på big brother och sedan hoppa i sängs


första Cykla-till-jobbet-dag :)

Idag var årets första cykla-till-jobbet-dag och de kändes jobbigt kan jag säga, öpnnade idag så drog hem ifrån vid 6 och jag kan inte cykla vanligt, jag cyklar som en dåre. Blir oftast svettig efter en cykel strecka men de är väll gratis motion antar jag. Vägen hem gick de väll bättre med, dock svettig och seg efter att ha tränat en timme men överlag känns det nice att man kan cykla igen för då betyder det att de är VÅR ! JIIIIIIIIHAAAAAAAAAA :D




Yummie

Nu har jag pumpat cykeln, dekraleratför 3 pers samt rastat Noddy. Nu har jag hunnit med mycket tycker jag så nu sitter jag och njuter utav en portion gräddglass medchoklad sås, yummie! :)

4/4-11 19:33

Hemma efter en någolunda bra arbetsdag, solen kom fram på eftermiddagen så det gjorde så att humöretåkte på topp :). Drog hur som helst efter jobbet och träna dock kände jag mig stressad eftersom sebbe ringde och stressa mig, han ville låna pengar. Men vart lite mer än 1 timmes träning, träffade på Camilla och hennes mamma i Centrum i väntan på att brorsan och hans brud skulle komma :)

Nu har jag ätit, morsan köpte dock micro mat så de var inge nyttigt men men. Ska ut med hunden om ett litet tag sen ska jag deklarera åt morsan, morsans kompis och för mig själv..JÄTTE kul. Alla får pengar tillbaka medans jag får betala tillbaka :P


VANESSA ÅKTE UT UR BIG BROTHER

Syrran gick och la sig och jag sitter kvar och kollar på big brother, snart säger Gry vem som åker ut. Jag hoppas på att Vanessa då hon inte bridrar med någonting alls, hon gör inte ett skvatt och dessutom irriterar jag mig på henne helt enkelt. Hon drar verkligen ut påpå att säga vem som åker ut....JAAAAAAAAAA ÄNTLIGEN ! de blev vanessa som åkte ut!

3/4-11 20:03

Jag har glömt att säga att jag fått skattepapprena i veckan och jag kommer att få betala tillbaka 7-800 kr minns inte exakta beloppet. Men de är första gången för mig, och de roligaste var nog att jag haft en magkänsla att jag skulle få göra det så de bevisar bara att min magkänsla ärbäst, brukar ha rätt när jag verkligen känner de i kroppen.
Kom på att jag glömt att skriva att jag träffa på Camilla igår kväll på konsum i örnsberg, har inte sett henne på år och dar känns de som iallafall men fastnade en kort stund med henne och hennes kille utanför konsum. Det var väldigt kul att träffa henne, trist att allt bara rann ut i sanden eller hur man ska beskriva det.

Idag vart inge vettig dag, drog iväg och köpte cigg bara sen har det varit lite små städning och en massa slappande. Har i och för sig fixat lunch för imorgon, jag försöker satsa på nyttigare måltider än det som serveras.
Nej nu blir det ut och rasta Noddy, kanske skriver en truddelutt innan eller efter big brother finalen ikväll

bye the way jag hoppas Vanessa åker ut.


Good deed

Dagens goda gärning; Sprang iväg idag igen och köpte cigg inte bara till mamma utan till två pers till. I'm just that kind  haha nee men jag vet inte bra att röka men hellre att jag går och köper än att höra morsans eviga gnäll om att hon alltid ställer upp för en osv.

Nej nu ska jag ta och kolla mailen och se om man fått några vettiga mejl.

3/4-11 12:33

Mitt simkort blir aktiverat den 6:e så får vänta tills dess men de gör inge för mig. Inte sugen på att ha den luren heller just nu känner jag. Sitter hemma och försöker klura ut vad jag ska hitta på, är rastlös. Idag kanske min äldsta bror ska komma snackade med han precis men fick inge rakt svar så får väll se om han dyker upp eller inte.

2/4-11 18:30

Precis ätit middag med syrran, vet inte hur det gick riktigt för henne eller jag vet men vet inte om de betyder att det gick bra eller inte men men. Har inte aktiverat mitt nya simkort än, ska väll göra det så luren fungerar som den ska. Vet inte om jag är nöjd med den eller inte men de återstår att se, alla som har den eller den tidigare luren verkar helt frälsta så jag kanske blir en utav dem.

Nu blir de lite glee och vila magen efter en ordentlig middag :)


promenad med Linn



Linn sitter med sitt kaffe vid trekanten

Vart ingen träning idag, blev en promenad till och från liljeholmen men det var trevligt :)

Syrran är ju och gör provet men hon lär väll vara på väg hem nu, hon skulle vara där 8-16 har jag för mig, inte helt säker men hoppas att det har gått bra.
Nu ska jag pilla på nya luren och försöka aktivera nya sim kortet


1/4-11 21:12

Kom på att jag glömt att skriva att ikväll blir en lugn kväll, ska iväg imorgon och träna förhoppningsvis med Linn :). Plus att förra veckans bravader har lämnat sinna spår.. usch minns fortfarande hur illa jag mådde i lördags U S C H !.

Syrran ska göra högskoleprovet imorgon i brännkyrka kyrka, fyyyyyy va jobbigt..tänk om man själv var en satsare haha, hade iofs haft bättre betalt men ändå fyyyyyyyyyyyyyyfaen för att sitta en hel dag och bara skriva prov.





1:a april

Friday! ännu en vecka har passerat och denna vecka har inte alls känts bra eller de händer saker som man inte alls orkar med. Glad att denna vecka är slut får se hur de blir på måndag men men nu blir det iallafall helg och dem sa att det skulle bli varmare till helgen men så som det ser ut nu lär det vara kasst väder.

Vet ni idag var det ett barn som drog ett april skämt mot mig. Jag kom imorse via ingången barnen lämnas o hämtas vid och barnen stod där och klädde på sig så var det en flicka på 4 år, E. som sa att på vägen till förskolan hade hon sett en giraff som satt och sola och jag reagerade inte riktigt mer än jaha oj de va väll häftigt så sa hon APRIL APRIL DIN DUMMA SILL JAG KAN LURA DIG VART JAG VILL, haha asso jag var inte beredd på att ett barn skulle dra ett april skämt haha men de va kul :D. Jag såg de inte komma jag trodde de bara var ett vanligt påhitt men nu när jag sitter här så kom jag på att solen inte ens var framme idag haha!

Sitter här mätt och glad att det är helg :)
Jag är ju inne nu på att äta mycket omega3 så jag har börjat äta tonfisk och morsan hade köpt jätte god tonfisk på burk, smakade inte ens tonfisk, tonfisken låg tillsammans med basilika och tomatsås. Jätte gott :)


RSS 2.0