31/1 18:08

Hej hopp vill börja med att säga att halsen börjar bli bättre, har inte haft ont på hela eftermiddagen. Får se imorgon på morgonen om det verkligen blivit bättre eller om det är så att alla hals tabletter jag har ätit har bedövat halsen.

har tänkt att höra av mig till Tove och se om hon har lust att ta en promenad om en stund :)
T.Zahn


30/1 13:52

 vill ha sommar nuuuu, jätte skönt att solen lyser men vill ha sommar nu så man slipper gå i vinterkläder.. dags snart att beställa vårkläder iofs alltid ngt bra med de iallafall :D.


ssssssssooooooooooooommmmmmmmmaaaaaaaaaarrrrrrr

är trött på att vara sjuk nu, har fortfarande lika ont i halsen och det driver mig till vansinne..klarar inte av att vara sjuk för jag vet att jag inte kan vara särsklid aktiv för då kan de ta längre tid men samtidigt klarar jag inte av att bara sitta och uggla dag in och dag ut..men men får sätta mig nu och uggla för jag är extremt trött men lägger jag mig nu så kommer jag inte somna i tid inatt så jag får sickta på att lägga mig något tidigare idag så kanske det kompenserar.. ska kolla på my big fat diet elr vad programet heter, antar att syrran ska kolla på det med för hon bad mig väcka henne fem i 2 så de är väll därför..
 
by the way sitter och lyssnar på Your song - Billy Paul
med andra ord fritidsresors reklam sång haha..fast jag lyssnar på hela inte genom deras reklam


helgens stunder

Denna helg började med en lugn fredag utav att bara sitta hemma och mysa. Igår blev jag först bjuden hem till sebbe min bror och hans tjej Billie, drack lite vitt vin och åt kyckling a la Sebbe. Vem kunde tro att han kunde laga, han brukar alltid ha så brottom med maten, han kan till och med äta rå köttfärs utan att hans mage vänder ut och in. En annan skulle ju bara hugga i magen utav ens att tänka tanken. Nej men iallafall maten var god och sällskapet var trevligt :).
yummie


Fick skjus hem sen från sebbe och började göra mig i ordning, matlukten satte sig på kläderna så ville byta innan jag drog hem till Sanne och festade, fortsatte dricka lite vin där också, haha.
 De var jätte trevligt och hon har en väldigt fin och mysig lägenhet. Va en bra bit att gå från tunnelbanan men de kallas väll för gratis motion..
Lotta den jäveln gick helt plötsligt och la sig utan att säga något så var ju självklart tvungen att ta bild dock blev bilden små suddig.
deckad lotta

sanne och jag suddig bild men det är lindbom in action på crosstranier 



Kom hem sent inatt och blir väckt utav att telefonen ringer och jag var tvungen att gå upp då jag sagt att jag skulle med på motorcykelmässan i älvsjö, men det var de värt, kul att se alla olika motorcyklar,moppar, elcykel osv.. skulle velat sätta mig på flera stycken bara för att känna hur det känns men var för feg att jag skulle tappa balansen och välta någon monter haha, balans sinnet är inte på topp än


kort dag på jobbet

Hemma nu efter en dag på jobbet, slutade tidigt idag eftersom jag öppna vilket är ganska skönt för då är man hemma tidigt och hinner vila lite. På bussresan hem kände jag hur all min energi var slut så jag hade ren tur som slutade tidigt idag annars hade jag aldrig orkat en hel dag..

Satt igår och kollade runt efter nya träningsmetoder så nu väntar jag bara på att bli frisk så jag kan träna igen.

working out

får se vad man ska hitta på idag, är småsugen på att gå på bio eller något liknande. Men men får se


lägenhet

Juste glömde berätta, att jag mer och mer lutar mot att ta lån och köpa lägenhet..det verkar vara det lättaste just nu iallafall för finns inga hyresrätter som är lediga. Ska försöka få Daniel att snacka med mamma om att byta sin lägenhet mot två mindre, hon kanske lyssnar mer på honom än på mig.. men ska försöka tjata på henne lite till ändå


27-1-11 - 22:00

Sitter och kollar på 4an, de visar svensk maffia. Samt så sitter jag och kollar nya tränings repetitioner så jag inte tränar samma varje gång, utan blir varierad. Väntar bara på att bli frisk, får hoppas det går fort för jag klarar verkligen inte av att vara sjuk...blir rastlös..

tillbaka till svensk maffia, jag fattar inte varför folk går med i gäng, jag är så anti sådana ting så det inte är sant och skulle verkligen vilja ha en riktigt förklaring. Blir rent utav förbannad när jag ser sådana program och när jag blir påmind om att sådant ens finns ! Varför väljer man att gå med i ett gäng och hamna i skit situationer? vilken vettig människa skulle sätta sig själv i sådana problem? Tänker inte dem på sina familjer/vänner? Är man så ensam i världen att man väljer dåligt sällskap? jag förstår verkligen inte, skulle vilja ha en rikigt förklaring sedan kan jag kanske ändra mina tankar men inte innan dess..

nej nu ska jag göra mig i ordning inför morgon dagen

käkat på elias

Äldsta brorsan kom på besök idag så vi drog iväg och käka, han jag och syrran. Vi åt nere på en av våra pizzeriorna vi har i örnsberg, nacho tallrik. Det var inte bra för halsen att äta nacho chipsen, känns som den är sönder riven nu och jag bad om ett stort glas vatten med mycket is.. dom hade inge is :O jag vart super besviken men fick nöja mig med en kall cola så de gör inge de heller men hade varit godare med is vatten som bedövar lite :/..

Ska skriva en lapp så jag kommer ihåg piggelin paketet till jobbet imorgon..

nu ska jag störa syrran och hennes grabb som kom nyss
  
                   

                          p'Z


27januari - 13:58

inte skrivit på ett tag då jag har blivit sjuk, har inte orkat.. sitter hemma nu efter att ha druckit/ätit massa isbitar. Om ni inte förståt vad jag är för sjuk så har jag ont i halsen, ena halsmandeln är dubbla sin storlek och smärtar som bara den och eftersom det är virus får man ingen medicin såååå jag får bedöva med massa is och glass vilket kanske har sin positiva sida i de hela .. en bra ursäkt till att äta glass ;).

så hitills har jag bara smsat med lotta och nu med tove samt tvättat håret så med andra ord har jag bara latat mig, ska till jobbet imorgon. Öppnar så de är inte så lång arbetsdag får sluta tidigt :) ska dra och handla isglass senare ikväll så jag kan ta med mig imorgon till jobbet


vill resa någonstans varmt


Vill åka dit igen, till Thailand elr någonstans varmt iallafall.. trött på att halka runt och trampa i blött.. trött på att bli bländad utav snö vill hellre bli bländad utav solen så man kan ha solglajjor och inte känna sig fånig som man skulle göra om man använde de nu..

Vart en lugn helg för min del, vilket kanske är bra då jag har varit små förkyld men känns bättre nu iallafall får se imorgon på morgonen om de känns lika bra då..ska sitta på föreläsning imorgon till 20.00 så kommer säkert vara helt slut imorgon, måste komma ihåg att packa ner något som ger mig energi (coca cola hihi).


Lägenhets sökandet går inte bra det heller.. Försöker få morsan att nappa på att byta hennes lägenhet till 2 mindre. Hon verkar lite villig men tycker det är jobbigt med att fixa upp lägenheten och dessutom packa allt skräp kvinnan har plockat på sig under alla år, det är helt otroligt haha!


power walk

Inte gjort så mycket sen sist jag skrev, jobbat och tränat bara typ..Jag och Isa har fått vårat träningsprogram nu så vi har börjat följa det dock känns det som att de är kort program så vi får fylla ut lite nästa gång. Skulle gått ut igår med Lotta men vi bangade, ingen annan var på för att gå ut så får se om man går ut idag eller inte.

Har precis varit ute och power walkat med Noddy min hund, känner mig helt grym fast jag är förkyld men det var så skönt och inte mycket folk ute på en lördag morgon bara de som har hund förstås..vi gick genom hela örnsberg bort mot aspuddsparken osv. vi var inte ute så länge men vi gick väldigt fort under en halv timme, hann bli svettig på ryggen iallafall haha.

Nu ska jag dricka lite kaffe och leta fram min nässpray :)

min plutt höst 08


bilder från dagens träning

Idag öppnadejag på jobbet så slutade tidigt, drog efter jobbet och mötte upp Isa för lite träning :) Tog lite bilder på det med, spelade även in ett kort klipp men vet inte hur man lägger upp sådant så ni får nöja er med bilder

Jag tar i
Jag :)

Isa
Isa




nej nu ska jag klä på mig och gå ut med noddy :)

p'Z


bilder istället

Jag vet, jag har inte skrivit på nån dag elr två.. har helt enkelt inte orkat eller haft lust. Men har lite bilder som kompensation :)

Syrran och Tove
fettokväll hemma.




Tove helt lycklig

Noddy i sin reflexväst med lyse
Noddy i sin nya fina reflexväst med ljusslinga


mör i låren och rumpan

Nu är jag hemma igen efter ett tränings pass, helt slut i mina lår/rumpa och måste säga också mina biceps men de måste vara från igår.. Jag och Isa drog iväg och åt på Diset efter träningen för magen kurra som bara den men de va nice att bara sätta sig ner och koppla av.
Om en stund ska jag hjälpa morsan förbereda en hel kyckling, har aldrig tillagat en kyckling dessutom inte en hel så nu är det väll dags att lära sig antar jag.

Marielle
Marielle, träffade på henne idag..hon hade kört Bodypumpen när vi kom

Isa
Isa efter att vi hade kört PT :)



Jag glömde berätta att jag köpte igår en väst med reflexer och lampa till min hund, lampan kan blinka jätte fort, vanligt och lysa så nu syns han hela tiden när vi är ute så slipper man oroa sig att han helt plötsligt ska hoppa ut i gatan och så ser ingen honom..
missförstå mig inte, brukar inte ha han löst men har ett löpkoppel som till låter honom gå ca 5-8 m ifrån en och nu är det så mycket löpande tikar så han går bara efter alla dofter och struntar i hur eller vart han går.


Frukost

Nu har jag vaknat, eller ja jag vaknade för lite mer än en timme sedan men hur som helst är uppe nu. Har precis ätit en portion gröt och dricker nu ett glas juice och ett stort glas kaffe så jag har lite energin nu när jag ska iväg med Isa vid 12 och träna :)

Ska kika lite på tv nu innan jag går och gör mig i ordning

hemma soft nog

Nu är man hemma och tröttare än vanligt, var och tränade idag efter jobbet med Marielle och Patrik och självklart var det armar som skulle tränas (min svaghet är armar). Så nu är jag helt slut i armarna och jag hoppas PT timmen imorgon inte kommer vara så hård mot armarna för då är jag körd..
Ja så eftersom det är träning som gäller imorgon så blir det bara en slapp kväll, kanske en film kväll eller liknande..

I'm the sweetest trouble maker :)

Nu ska jag sätta mig bredvid syrran och bara slappa, hennes grabb ligger och sover så hon kanske vill ha lite sällskap..

p'Z


veva med armarna

Känns som att det är fredag idag, som att man är ledig imorgon men neej de är bara torsdag idag och har en seg dag imorgon framför mig. Hoppas tiden rullar på och klockan blir fort halv 5 så jag kan dra från jobbet och träna för att sedan komma hem och sjunka ihop o bara lata mig. Ska träna med Isa på lördag så är inge bra idé att gå ut på fredagen ändå..Måste säga att jag känner mig lite seg i bröst/arm musklerna efter träningspasset med Marielle och Patrik, iallafall idag när jag skulle veva med mina armar och göra en stor rund sol i luften.

Nej nu ska jag gå och tvätta bort smink osv.

har inge vettigt att säga så jag säger godnatt redan nu :)

Seattle har en maskerad hjälte

Någon som hört om Seattle's maskerade hjälte ? Förstå hur man skulle reagera om man t.ex står och rånar någon så kommer en maskerad man och försöker hindra en.. jag vet inte om jag skulle sprungit eller stått och skrattat som bara den. Vet inte heller om jag skulle kalla han för modig eller dum.. men roligt är det iallafall..hahaha

                 http://video.se.msn.com/watch/video/seattle-har-en-maskerad-hjalte/ahbn52jc 




Kom nyss hem från jobbet, har haft möte fram till 8 så har suttit där från 8 till 20.. men det kändes inte så jätte länge ändå, tyckte de brukar kännas värre när man sitter fram till 19 mer.. vene varför men bara varit så. Mötet gick jätte smidigt och det var roligt. 

svaga armar

Kom precis innan för dörren, kan ju säga att jag kommer definitivt ha träningsvärk imorgon. Jag är  SLUT men så jäkla sköööönt, känner att jag har gjort något. Dock insåg jag idag hur svag jag är i mina armar/axlar. Måste biffa till mig lite.
De var jätte kul att träna med dem, vart nog för mycket skratt och för lite fokus dock :P

Nu ska jag strecha lite till, ha de bra så länge

home at last

Äntligen hemma ! öppnade idag på jobbet så de var en tidig dag idag för mig men ändå skönt att strosa runt i byggnaden själv en stund innan barnen börjar droppa in. Ska varva ner hemma och byta om sen ska jag iväg och träffa Marielle vid halv 5 för att träna :). Ska passa på att kolla hur hon och hennes kille tränar så att jag och Isa kan få lite tips

Marielle
Marielle :)


Vår känsla

Äntligen hemma, har varit så trött idag. Men tvingade iväg mig själv till sats och träna. Tränade dock bara 45-50 min på övre delen av kroppen..Lår/ben får vila.

Är det bara jag eller har de inte känts som vår? både igår och idag, särskilt när solen sken upp mitt på dagen :) vet dock att de kommer bli minusgrader igen vilket inte alls känns kul. Det är jätte trevligt och kul med snö men nu börjar jag tröttna ordentligt, vill ha vår. Vill att det ska börja bli ljusare nu så man inte blir seg redan där vid 4 tiden bara för att man ser att de blivit mörkt..


Inflammation i lårmuskeln, ngn som vet hur det känns?

Nu har jag tränat lätt, skulle göra utfall meeeen har fortfarande hur ont som helst efter att jag tränade i veckan med Isa då hon skulle agera som PT. Måste gjort för många då för det är inte vanligt att ha så här ont så här länge, de är inte att det känns som träningsvärk utan mer som sår i låren, som om jag tränat fel eller liknande.. hoppas bara det inte blivit någon inflammation...Får vila låren och satsa på armar,axlar, skuldror, rygg och Mage nu i veckan som kommer.


Nu ska jag laga mat, dock inge nyttigt men gott ;)

:)

Vaknade runt 10 någolunda utvilad, ska snart ta mig till köket och göra kaffe och sen antinge träna lite eller städa får se vad som känns bäst :)

syrran o hennes grabb
Syrran och hennes grabb igår

work out


Jag och syrran skulle försöka oss på pilates


vikter
 Jag klarar inte av att de går långsamt så jag tröttna efter 1 min så jag tog hantlar och tränade på egen hand



 Detta låg jag på och körde lätt träning då jag inte kände mig helt 100.. var tvungen kände mig dålig som inte gick iväg och tränade idag

Kompensera dina matsynder

Hittade detta på SATS hemsida, under deras träningsartiklar ( http://www.sats.com/se/start/Nyheter/Halso-artiklar1/  )
 Snacka om att man måste springa som en dåre om man ätit chips haha fyyyyyyyyy.. men nu vet jag hur mycket jag måste springa för att kompensera vinet som slinker ner ibland samt öl

Kompensera dina matsynder !

SATS DAILY: Har du fallit för frestelsen och ätit eller druckit något onyttigt? Sugen på att kompensera med lite träning? Såhär lång tid måste du spendera på löpbandet för att bli av med de extra kalorierna, beroende på vad du ätit och ur mycket du väger:

Chips (200g):
Väger du 50 kg måste du springa i 122 minuter för att förbränna 1100 kalorier.
Väger du 70 kg måste du springa i 110 minuter för att förbränna 1100 kalorier.
Väger du 90 kg måste du springa i 92 minuter för att förbränna 1100 kalorier.

Choklad (100g):
Väger du 50 kg måste du springa i 64 minuter för att förbränna 580 kalorier.
Väger du 70 kg måste du springa i 58 minuter för att förbränna 580 kalorier.
Väger du 90 kg måste du springa i 48 minuter för att förbränna 580 kalorier.

Öl (33 cl):
Väger du 50 kg måste du springa i 14 minuter för att förbränna 129 kalorier.
Väger du 70 kg måste du springa i 13 minuter för att förbränna 129 kalorier.
Väger du 90 kg måste du springa i 11 minuter för att förbränna 129 kalorier.

Vin (14 cl):
Väger du 50 kg måste du springa i 10 minuter för att förbränna 90 kalorier.
Väger du 70 kg måste du springa i 9 minuter för att förbränna 90 kalorier.
Väger du 90 kg måste du springa i 8 minuter för att förbränna 90 kalorier.

Källa: iForm


kaffe my tastyest enemy

Uppe med tuppen or not.. Sitter nu och försöker piggna till, skulle dragit iväg och tränat med Marielle och hennes pojkvän men blir inte så för min del.. sovit dåligt och kroppens känns inte helt okej så får ta de lugnt i helgen och börja köra hårt istället nästa vecka :)

Kaffe mmmmmmmm

Mmm så gott med kaffe, dock måste jag ha mycket mjölk nu för tiden då jag får ont annars meeeen jag vet att när jag kommit igång med att strukturera upp allt kommer magen bli bättre då jag har mer koll på allt som ska göras och stressen minskar


Just the way you are - Bruno Mars

Varje gång jag lyssnar på denna låt blir jag på bra humör :)




mätt och glad




Nu har jag ätit och funderar på vad jag ska hitta på ikväll, är dock inte så pepp just nu på att göra något men blir väll så när man ätit precis..Skulle gått på bio ikväll men verkar inte bli något utav det, ska kolla vad Lotta ska göra ikväll har inte pratat med henne på ett tag.

By the way jag laddade ner ett program på telefonen som ska hjälpa mig komma i form haha, ja jag vet låter löjligt men det är ett program som hjälper en hålla ett bra tempo samt räkna hur många crunches man gör


torsk med coca cola

Torska igår, drack ett litet glas coca cola.. syrran kunde inte få upp flaskan så var tvungen att hjälpa henne sen hällde hon upp i ett glas åt mig och då kunde jag inte motstå men hade en inre debatt med mig själv innan så lite pli har jag på mig själv (or not) haha.

Skulle tränat idag men morsan ville att jag skulle komma direkt efter jobbet till henne så får väll låna syrrans crosstrainer och plåga mig själv en stund :)
Har massa energi fast man jobbat idag, de var bara 10 barn idag allt som allt och 7 personal så det var en lugn och mysig dag på jobbet.

så jälka nice med hängmatta


Seg dag

Min mage gör så fruktansvärt ont, magkatarr.. Kan ändå inte låta bli att dricka kaffe och minska ner på stressen försöker jag hela tiden men är så mycket som måste göras hela tiden som inte går att ignorera men men får väll ta tag i sakerna innan magen blir värre.

Hur det går med läsk drickandet måste jag faktiskt säga att jag inte druckit en enda droppe! jag är själv chockad över det men glad :D. Maria trodde jag inte skulle klara mig längre än till idag men chi fick hon :P iofs är inte dagen slut än så mycket kan hända tills dess..

JAG ÄR LEDIG IDAG JIPPIEEEEEEEEEEE ! men jobbar imorgon vilket är ändå skönt då det knappt kommer vara några barn på hela stugan, hinner fixa och dona innan alla kommer tillbaka. Om några veckor kommer en till avdelning öppnas så vi kommer bli 5 avdelningar vilket kommer troligen bli trångt men säkert trevligt med nya kollegor.


Skippa läsken - hur länge kommer jag klara det

Ja juste, mitt första steg efter all lathet är att skippa läsken, för er som inte vet dricker jag läsk daligen och det har blivit en del utav mig, ja jag vet en dålig ovana men det är gott!. Men iallafall för att komma tillbaka till min punkt. Jag ska se hur länge jag kan gå utan att dricka en droppe läsk. Någon som vågar chansa? har inte druckit någon läsk idag än så länge men vill så gärna !!! hjälper inte att vi har minst 4L coca cola hemma...



Back on track

Nu är julledigheten slut och latheten måste försvinna. De är nog inte bara jag som slappat och ätit en massa under julen och även fått i sig en del alkohol och läsk men nu sätter träningen igång igen. Drog och tränade idag med Isa dock kände hon sig dålig så vart en lätt träning förutom då hon kom på att hon kan spela personlig tränare åt mig så hon tog kol på mig, mina lår, rumpa och mage bultar och värker som bara den men det är bra, tecken på effektiv träning ;)


Nu blir de bara en dusch och lite varva ner vid datorn o tvn innan man ska gå och lägga sig :)

          ( när ni går upp imorgon och tycker det är svårt att komma upp ur den bekväma sängen, tänk på lilla mig som säkerligen kommer ha världens träningsvärk )

RSS 2.0