JagVillHaKaffeNu

Säger bara KAFFEEEEE ! Är så trött så att kroppen inte ens orkar göra något alls.. Ska försöka om en stund att hämta kaffe. Igår hände de inte mycket alls, på dagen följde Tove med mig när jag skulle träna sedan satte vi oss på uteserveringen och tog de lugnt plus att Tove skulle äta innan jobbet. Hon jobbar eftermiddag kväll så lär ju inte bli att man träffas så ofta nu men bra att ha ett jobb.

Idag ska jag försöka städa fast kroppen tar emot, har träningsvärk i armar och axlar plus rygg men de känns skönt samtidigt så de gör inge :)


Arbetsvecka slut

Den här veckan har gått sjukt fort ! Sitter och väntar på bussen och de är fredag idag, bättre än så blir de inte. Eller jo slutar jätte tidigt :)

Igår gjorde jag kycklingburgare. Malde kycklingfilé och de var nog bland de äckligaste jag sett ! En geggig rosa klump.. Men de vart jätte gott synd bara att jag inte tog någon bild på de.
Den här veckan har jag inprincip bara jobbat, tränat efter jobbet och bara vallat hemåt för att laga mat, ätit rastat hunden, gjort mig i ordning för att lägga mig och sedan sova för att sedan vakna och börja om på nytt... Segt att komma tillbaka från semestern men samtidigt skönt att inte lalla runt :)

Juste ! Lagade lax här om dagen (iklädd plast handskar) men för att vara någon som verkligen VERKLIGEN inte gillar lax eller ens lukten utav det så var den faktiskt god och alla som smakade tyckte om den.


7/8 07:12

Godmorgon, på väg till jobbet nu och är något seg i kroppen.. Sätter klockan långt innan jag behöver vakna bara för att vänja mig vid att gå upp tidigt igen och lägga mig tidigare. Kan säga att idag är en dag då jag verkligen uppskattar bussar, stört skönt ! Igår dagen gick relativt bra, ovant men bra :) nej nu ska jag läsa Aftonbladet


5/8 14:52

guess who's back.. Idag är sista dagen på min semester vilket verkligen suger då det varit skönt med paus men samtidigt så vet jag att det kommer vara skönt att komma igång igen :) ny termin och en ny barngrupp eller iallafall hälften "nya".

vad jag har gjort under min semester kan jag inte riktigt sätta mitt finger på. Promenerat, Varit på Öland, shoppat, slappat, festat, grillat, hakat på när bilen skulle fotograferas samt någon bilträff...BORING kan jag ju säga om de sista jag nämnde men men sysselsättning trots allt.. här är en del bilder som jag kan dela med mig utav

 

  

 

 

 

    

 

 Hmn har tydligen inte tagit så mycket bilder under semestern eller en del till men de är typ utav samma stuk.. Nu ska jag säga till Tove att jag skrivit här och om en stund är det dags att tvätta, yeey !


RSS 2.0