31/3-11 21:29

Sitter och kollar på lyxfällan, min kompis Jessica är med i de avsnittet som visas nu. Såg nu att rattmuffen hon fick utav mig är kvar i hennes bil :P. Har inte pratat med henne på länge så hoppas att allt löser sig för henne men jag är glad att hon kom med i lyxfällan och får hjälp utav dem :)

Nu blir det mer lyxfällan samt Big brother efter de här.


Hunden drog sig loss

Hemma efter en kvälls promenad med Noddy, den började bra men slutade rutten.
Vi gick vår vanliga runda och de var inga problem men när vi började närma oss huset var det en grannes hund och en till hund som sprang på gräsmattan och lekte
 och Noddy som är en vuxen hund som beter sig som en valp vill absolut med och lyckas riva sig loss från mig och lyssnar inte på mig när jag ropar och grannens hund börjar skälla och morra på han.
Den andra hunden och Noddy hände det nog inge med för de verkade komma överrens men iallafall dem började springa alla tre och jag sprang efter jag sa förlåt och att han slet sig till båda personerna när de kom ikapp oss men dem sa ingenting, inte ett ord.
Dem såg ju att jag försökte hålla emot och att han slet sig borde man inte kunna säga nått ialf?
 iallafall när en person ber om ursäkt?
det är inte så att Noddy är aggresiv, han slet sig för han ville vara med och leka och springa runt med dem.
Men men ingen skada skedd mer än att två personer är säkert väldigt sura och gnäller om situationen nu och säkerligen kommer det att älta det länge till
Liksom come on han hade ju f*n till och med kopplet samt kopplets dosa flygande efter sig!

allt detta hände på bara en minut kanske, okej om de stack och man sprang runt och letade.....


städnoja

Första jag hör när jag kommer hem är morsan som skriker, hon har fått någon städ noja och är på riktigt dåligt humör. Minsta lilla får henne att skrika vilket är jätte irriterande och man själv blir en tickande bomb :P

Nu ska jag gå och underlätta allt gapande och plocka undan mina kläder jag hade från kransen, dem ligger i ikea kassar lite överallt och tar över ett rum :P

gomorron :)

Godmorgon :) nu är jag uppe och har gjort i ordning en frukost, syrran väckte mig för att hon pront skulle träna men jag blev sur så hon kunde inte träna. Istället satte hon sig på tvären och satte på sin dator och den låter som bara den så de är jätte störande. Idag så hoppas jag på att det ska bli varmt, är trött på all kyla nu..

Nej nu ska jag äta min yoghurt och dricka mitt kaffe 

                               

                                                                                  - Ha en bra dag

natt natt

Sitter och kollar på big brother nu :)
Ska lägga mig efter det, har SOVMORGON imorgon JIPPIEEEEEEEEEEEEE :) :)
börjar 9 imorgon och för er som tänker yeah big deal så för mig är det de och dem som börjar tidigt varje dag kan nog hålla med mig. Imorgon stänger jag dock så kan bli något sent men ikväll smsade Linn mig och vi ska träna efter att jag slutat vilket ska bli skojj eftersom jag aldrig tränat med henne, sist skulle vi de men hon blev dålig.
             
                                                                                                                                   Godnatt


30/3-11 19:04

Mätt och glad känner jag mig nu och smått seg som man brukar vara när man precis ätit. Så nu sitter jag här och undrar vad jag ska hitta på. Har i och för sig saker jag måste göra i ordning innan Big brother ikväll så de är klart.

Nu ska jag kolla om jag fått min lur ännu eller inte, eller snarare kolla när jag kommer få den för skulle få den i början på veckan, nu är det redan i mitten på veckan :/


29/3-11 19:02

Gav upp ganska fort då hon själv inte orkade och började träna. Nu har jag ätit och ska softa lite med syrran framför tvn elr snarare att jag ska kolla på tv medans hon tränar hihi, sen blir det ut och rasta Noddy.

p'Z


någon som vet några snygga student klänningar?

Sitter nu och hjälper syrran hitta en snygg student klänning, jag kommer ihåg hur jobbigt de var när man själv behövde hitta någon och man sprang från affär till affär och prövade olika. Kommer dessutom ihåg att alla verkade likadana till slut ändå. Jag tog studenten -08 så de var inte så länge sen men de känns som det, tiden bara rinner iväg. De slog mig i torsdags att jag snart varit på mitt jobb i 3 år, jag minns fortfarande min intervju, hur nervös jag var när jag satt mitt emot min nuvarande chef och blev frågad massa frågor. Minns knappt frågorna, minns mest hur jag kände mig innan, under tiden och efteråt. Usch jobbigt att vara nervös :P



nej nu ska jag kika vidare och se om man är till någon hjälp eller inte


28/3-11 22:03

Nu har jag hjälpt syrran med att betala hennes biljetter till studentmiddagen och inväntar på att big brother ska börja :)

Öppnar imorgon så blir sängen efter big brother
imorgon är det sagt att min lur kommer, så får se om den kommer i tid eller inte :)


28/3-11 19:57

Nu är jag hemma efter ett APT möte, och jag känner mig fortfarande klar i huvudet. Men de är för att de fortfarande är LJUST ute när man ska hem och det gör så stor skillnad !
Hittade en annan möjlighet att ta sig hem på, brukar ta den röda bussen men den slutar åka hela vägen vid halv 7 så de blir en promenad efter halva bussfärden dessutom fel del utav hägersten. Jag kan istället ta blå buss till fruängen och ta tuben till åsen och promenera en bit och det gick fortare än jag trodde. Men ska i och för sig börja cykla så fort isen försvinner har tyvär inga bra bromsar på cykeln, inte längre iallafall hihi. Och eftersom jag vurpa förra året en eller 2 gånger..haha!

Nu ska jag hoppa in i badrummet, har nämligen lyxen med att mamma gick ut med Noddy åt mig :)



p'Z

gonatt

Roza åkte ut ur huset, men bästa var nog att Rodney måste ha vit vecka som straff haha :D får se hur han klarar sig, hoppas Big brother lägger in mycket alkohol nu bara för det :)
Man lär väll höra om nicky och roza nu i skvaller blaskor så får väll se om valp paret håller

Nu ska jag bara kamma igenom håret och sedan bär de av till sängs, man har ju vridit fram klockan en timme så jag känner mig inte trött alls men får ligga och dega tills man slocknar. Får se hur det går haha

               - Gonatt

Dove's Beauty body lotion, Cucumber & Green tea fragrance 
Ska även smörja kroppen med lite god luktande body lotion

27/3-11 20:36

Nu är man på benen igen dock har jag inte gjort något särskilt idag vilket är i sig väldigt skönt. Imorgon är det kvällsmöte på jobbet så det är bra att ladda upp med energi. Ikväll är det big brother live och de är Vanessa och Roza som är nominerade denna vecka. Egentligen hoppas jag på att det är Roza som åker ut för att hon har betet sig så pinsamt åt efter att Nicky åkte ut men Vanessa har börjat gå mig på nerverna då hon inte gör något så hoppas hon åker ut by the way den nya bruden madde lär ju ställa till med lite drama :) hoppas hon berättar för annie vad hon och patrik gjorde inne i harem rummet :D. Vill att de ska hända mer saker hihi.

Nu har jag ätit lite glass och nu väntar jag på att big brother ska börja :)


dålig alkohol vana

Ni skulle ha sett mig imorse, jag önska att jag var i big brother huset så de skulle funnits en kamera.. jag vaknade upp och de tog en stund för mig o fatta att jag var hemma. Vart nog för mycket igår fast jag mådde inte dåligt utan de slog väll till under natten när jag sov elr när jag vaknade. Mådde både illa och allt bara snurra samt att jag var full när jag vaknde haha. Förr tålde man mer eller så kan de vara att jag inte alls festar o sånt som förr så kroppen är inte van. Kvällen började med att jag mötte upp Linn så drog vi till bagis och köpte med oss kina mat så satt jag Lotta, Linn och Sanne snacka skit, åt mat och drack vin :)
Vi hamnade sen på ojojoj och sedan på Soft.

jag o linn då vi fira min födelsedag i början på sommaren

  

Som ni vet har jag stenlders lur utan kamera så har inga bilder men kan ladda en gammal bild istället.
juste skulle ju dragit på dagskryssning men brorsan hade ringt igår men har inga nr så skciakde vem men fick svaret imorse så  då var de för sent, hade inte varit något roligt sällskap iallafall haha. Kanske rolig att se på men inte att umgås med :P

Nu har jag ätit något iallafall och har klunkat i mig kolsyrat citrus vatten men vill verkligen ha coca cola men får bli senare när jag samlat krafterna.

Nu blir det lite mer slappning framför tvn o lite datorn.

                                                                                                      - p'Z

hemma igen

Nu är jag hemma, slutade idag halv 1 så drog iväg och träna fast kroppen sa emot när jag gick ditåt. Men nu efteråt känns de rätt skönt att de blev nån träning. ikväll blir det nog av till lotta, ska höra av mig till Linn sen så ska vi samman åka.

Nu blir det lite kel med hunden sen lite degning framför MTV :)



lotta o noddy
Lotta tillsammans med Noddy i min gamla lägenhet.




BY THE WAY, DE E LÖNING IDAG hihi :D


lite bb lite nelly lite allt möjligt

Snart borde man få skattedeklarationen, hoppas man får en något stor summa tillbaka eller aa egentligen spelar de ingen roll hoppas bara att jag slipper betala tillbaka.
Ni som följer big brother, såg ni igår dagens avsnitt? snacka om att dem gör allt för att bli valda särskilt hon i blått men Martin i Big brother måste verkligen vara lycklig nu haha fifan asso va han har tjatat om kvinnligt sällskap..
Och undra om de blir några intriger mellan patrik och annie eller va hon nu är heter, den skumma bruden. Eftersom patrik pilla lite här och där på harem bruden i lila både i duschen och under ett lakan elr om det var en filt haha! Kul iallafall att de händer saker nu i big brother innan var det bara som att de sov hela tiden..

Imorgon är det öppning som gäller sen blir de nog lite träning. Sen ska jag höra av mig till lotta hon snackade något om det i veckan att vi skulle käka middag hemma hos henne med lite vin, mys mys.
Sen på lördag ska jag på dagskryssning med brorsan o hans brud haha. Hoppas det blir taxfree på båten, har dock aldrig åkt dagskryssning så får väll se va det är.

Juste kollade nyss på nelly, på deras nya sida. Men var inget som lockade mig eller så kan det vara att man är trött och seg så man finner inge som är mer intressant än sängen. Var inne i en lång period utav att shoppa på nätet vilket jag fortfarande gör iofs men inte alls lika mycket som förr. Kan vara att man inte har någon garderob för tillfället och att ett rum hemma hos morsan tas upp av fulla ikea kassar med kläder. Håller på att leta lägenhet och de går inge bra, jag har insett att jag aldrig skulle få ta så högt lån jag själv hade velat så får bli hyresrätt när man väl hittar någon..

Nu blir de lite avkoppling och snack med syrran innan man lägger huvudet på kudden
        

                                                                                         - Godnatt :)

24/3-11 19:18

Nu har jag beställt telefon, blev en iphone så får se om man blir nöjd :).

Idag stängde jag på jobbet så jag valde att inte dra iväg att träna. Får bli en vilodag idag, tränade mån,tis och onsdag så de gör inte så mycket. Lördags var det lite blandat då jag drog och tränade med tove men i tisdag vart de kondition, ben och mage. Igår var det ett kort pass med kondition och mage bara.
Vart förresten inge träning med varken linn eller tove i tisdags, linn mådde dåligt och tove var bara lat helt enkelt men men :)

Nu längtar jag till att ha en telefon, har morsans lur och de är verkligen old school, finns inte ens T9 eller jag hittar inte det på telefonen iallafall..men huvudsaken att man kan smsa och ringa. Har dock inga nr typ så om folk får ett sms med Vem eller att jag inte svarar så är det bara att smsa tillbaka och säga vem det är så hör jag av mig när jag kan.

Nu blir det lite big brother tittande :)

21/3-11 20:08

Idag gick tiden långsamt, kändes som att man aldrig skulle sluta idag. men men slutade till slut och drog och möte Tove så gick vi och tränade, vart inte likadant som när man själv tränar men de är alltid roligare att ha sällskap :)
Ska kanske dra och träna med Linn imorgon och har även bestämt att Tove ska med.
Nu har jag iallafall ätit och ska ut med hunden sen blir de en dusch och lite tv tittande med syrran o hennes grabb.
Blir nog att jag lägger mig tidigt ikväll för att jag öppnar imorgon så måste ju ha någon energi

p'Z


20/3-11 18:54

Ännu en slacker helg, kollat på film o sådana grejer. Drog till skärholmen idag och jag handlade en present till Maria som fyller år imorgon samt så passade jag på att köpa lite hundmat o lite andra saker dock inga kläder :)
Suttit nu på eftermiddagen och kollat på Californication, speciel serie men på sitt underliga sätt bra



Ikväll kommer big brother live så ska bli kul o se om de e Nicky elr om de e Katerina, hon har varit nominerad många ggr men ändå är hon kvar så får se om hon klarar sig igen elr åker ut. Nej nu ska jag plocka lite här hemma och sedan ut med vovven

C'Ya


förresten de lutar mot iphone4 med tele2 abonemang vet dock inte vilket, fick ett tips från Ida som kommenterade ett av mina tidigare inlägg och har kollat lite på det och de blir antinge Smart eller Maxi men får se, har nog bestämt mig på måndag eller tisdag :)

14/3-11 20:30

Hemma nu, hunnit käka dessutom :).
Drog och tränade efter jobbet och möte sedan upp Anton och Ellie på ett kaffe i hornstull och tog en kopp kaffe. Träning gick bra, gick 1km sedan sprang jag 2,5km så de var dagens kondition, sen vart de lite rygg, axlar och mage. Nu sitter jag och stirrar på när syrran tränar hemma framför tvn.

Inte kommit på vilken telefon jag vill ha eller egentligen vet jag inte vilket abonemang från tele2 jag ska skaffa

musik,

Nu drog min äldsta brorsa, fick reda på att han gillar pitbull haha de trodde jag inte men men man lär sig något nytt varje dag. Iofs är pitbull bra om man vill peppa till sig inför träning/party humör :)
Vet ej om jag sagt det förut men Bruno marz låt - Just the way you are gör mig på glatt humör, tror de är melodin och hans röst som gör det men gillar den fortfarande, jag brukar tröttna fort på låtar (lyssnar sällan klart dessutom på låtar när jag väl lyssnar på musik) men inte tröttnat på den ännu.

Ska jag vara ärlig börjar jag gilla Justin Bieber sång baby, hatade nästan den i början men med tiden har den börjat spela här hemma. Hade han inte varit en snorunge hade nog folk inte tänkt samma tankar om låten men men här är ett klipp från Glee, sen så fastnar låten i huvudet på en då det är en sådan text som lätt gör det.



Katy perry - Firework är också bra :)

filmen Hachiko

Idag har jag kollat på filmen Hachiko, A dog story. Bra film men sorglig, ska försöka tvinga syrran att se den men hon vägrar bara för att den är så sorglig.. Har man hund så förstår man väll det speciella bandet man har med en hund. Men de är en film som man borde se någon gång ialf :)





Har precis ätit en semla och druckit kaffe, nu väntar jag bara på brorsan ska komma förbi.

tidig lördag

Nu är man någolunda vaken, har druckit ett stort glas kaffe och ätit två smörgåsar.  fick sms av Lotta igår vid 12 tiden men jag hade redan deckat så såg de imorse, hon ville dra till bocken. Snacka om att man var trött igår usch, lär vara seg idag med, vaknade vid 7 tiden och kunde inte somna om men hey de är väll därför man har kommit på kaffe :)

Nu ska jag lyssna på lite musik

äntligen fredag

Fredag igen! tiden bara rullar iväg, har dock inga direka planer för kvällen men får väll se om ett tag.

Skulle dragit och tränat efter jobbet men glömde tränings bhn och tröja så får räcka med 3 dagars träning.. Ska ta det lite lugnt nu, vet inte varför men varit trött hela den här veckan. Känt mig bakom flötet och stressad mycket men men får sova mycket i helgen..


9/3-11 19:26

återigen hemma efter en arbetsdag, kom hem för ett tag sen i och för sig men har ätit och lallat runt lite. Ska ut med Noddy snart. Var och tränade idag efter jobbet vart ca 75 min träning, kondition, Rygg, Lår och mage. Fy vad jag känner i mina lår, jag är dålig på att stretcha så nu sitter jag och tycker synd om mig själv när jag egentligen har bara mig själv att skylla..ska strecha lite hemma nu i hopp om att värken ska släppa lite :)

Nej nu ska jag fortsätta att kolla på big brother :)


8/3-11 20:07

Idag var en lång dag, öpnnade idag så var uppe innan tuppen idag och tro mig det är tråkigt att öppna. Ialf när jag öppnar för barnen kommer inte för än vid 7 tiden och vi öppnar halv 7. Mina kollegor säger att de är vissa barn som är där prick halv 7 men har hitills inte hänt mig än men kanske är tur det eftersom min buss kommer och går som den känner för oftast.. Men ialf lång dag idag med både öppning och föräldraträff så ag slutaade vid 2, drog iväg och träna en stund och drog tillbaka till jobbet för att varva ner och fixa och dona lite innan alla föräldrar droppade in. Var lite nervös om jag ska vara ärlig inför mötet, mina avd. kollegor var också det men nu efteråt så tycker vi alla att det var ett bra möte, roligt och trevligt :).

Nu har jag ätit och ska ut med hunden alldeles strax.. vill att min mobil ska laddas upp lite vilket verkar inte gå.. min lur har ju gått sönder men har fortfarande inte bestämt vilken mobil jag vill köpa :/.. ingen verkar bra, inte för mig ialf..kanske för kräsen :P

men men p'Z


7/3-11 19:10

Hemma efter en seg arbetsdag, eller snarare händelserik dag så man blivit seg. Att jobba på förskola kan verka lätt men det är verkligen intensivt på alla nivåer. Men jag kan nog säga att måndagar brukar alltid vara tuffast för då har alla barn laddat upp med energi under helgen och man själv har laddat ur under helgen :P

Drog och tränade idag efter jobbet i ca 1 timme, lite kondition, ben och mage. Vart lite rygg men inte så mkt att jag känner av det. Jag har ju inte tränat på en månad och jag kände verkligen av det idag, konditionen sög förut gissa hur den var nu..... Men får komma igång igen och bygga upp det man förlorat. Imorgon är det föräldra träff aka föräldra möte så kanske inte blir någon träning. Slutar dock tidigt så om jag inte måste förbereda innan så blir det ett träningspass innan mötet.

Nu ska jag lata mig lite framför tvn och sedan ut på en promenad med vovven :)


6/3 2011

Inte tränat på en månads tid..varit sjuk i omgångar olika sjukdomar. De är hemskt att vara sjuk under en så lång tid och ja jag vet det tillhör yrket..är fortfarande små snorig men de får räcka nu, ska satsa på att gå och träna imorgon. Fan va kroppen är seg när man inte tränat, har blivit så slö usch...

vikter

De enda som har hållt mig något aktivt är väll mitt jobb och promenaderna med hunden
men ska bli ändring med det.


vilken mobil ska man köpa?

Okej nu har jag sagt att jag måste köpa en ny mobil ett litet tag. De är för att min mobil pajjat och jag har inte tålamodet för att lämna in den på lagning plus har alltid varit för lat för sådana ting, jag brukar helt enkelt bara köpa en ny och låta den gammla ligga och ruttna...meeen nu så vet jag inte vilken jag vill ha, var och kollade idag men de var ingen som direkt lockade mig som alla mina tidigare har gjort..Någon som har ett förslag på en bra telefon som inte är sämre än den jag redan har (w995). Den måste tåla mycket då jag har en tendens av att tappa telefoner i golvet/marken.

telebuboo


RSS 2.0