Tack för alla presenter

Man ber om några nudel in a cup och får en hel Willys kasse ! Vadå överdrift :P ! Nu har man nudlar för ett bra tag framöver :) bra att ha på jobbet :) Tisdag idag och jag är tröttare än någonsin meen snart får jag decka och drömma skönt så de är ett stort plus :) ska bara ut på en kort promenad. Glömt att säga vad jag fått i present förresten. Kan göra en lista:
iphone skal med bild på min vovve
Feta högtalare med bra bas
Pengar
Termos mugg
Glas med inbyggt sugrör
Roliga sugrör med puss munnar
Soppbok eftersom jag kämpar med mina soppor
Två nagellack, rosa o grönt
Body butter
Day Cream
Och nu tog de slut i huvudet kommer jag på något mer skriver jag efter som :) men tack för alla fina presenter :D :D !!


17/6 16:45

hello fyller år idag, 23 och dagen till ära tillbringar jag tid med morsan.. En del av min släkt har ringt och gratulerat mig och de har även rullat in andra gratulationer :) Vad som mer sker idag vet jag inte men då de är måndag imorgon så lär det inte vara något spännande. Snart är det midsommar så får se hur jag ska fira det, brukar vara nere på öland men kanske blir ändrade planer i år - I hope not.


13/6 21:13

Ett möte avklarat nu är det bara imorgon men de är Inge möte i sig utan snarare en avslutning på vad jag tycker ett bra arbete. Hänt mycket på senaste tiden och de är härligt att få ta del utav det :)

Sitter i nuläget kollar matchen Holland - Tyskland, kollade på Portugal - Danmark tidigare och gissade på att Portugal skulle vinna... Jag borde ha tippat dock vet jag ju inte hur man gör heller så skulle ändå inte gå :P nu ska jag kika på mer match.

Juste planterade idag för första gången i mitt liv, 2 potatisar... Får se om de blir något eller om jag failar helt...


12/6 19:56

Hur kan man känna sig mör i kroppen efter att bara promenera ill jobbet ? Kanske håller på att åka på något. Håller tummarna att de ej blir så dock. Ikväll spelar Polen - Ryssland, får se hur de går ! Heja Polen. Snart blir det en promenad för att smälta maten (:


NOOOOOO

Neeeeej ! Strax efter att jag skrev inlägget blev de 2-1 till Ukraina Antingen kan jag se i framtiden eller så var magkänslan rätt att vi skulle förlora med 2-1... Trist men tycker Sverige spelade fegt och trögt ! Inte tillräckligt mycket rörelse.. Ukraina var mer sugna och de syntes ! Nu blir de läggdags för min del dock helt speedad ! God natt


SSSSSSVEEEEERIIIIIIIGEEEEEEEE

Kom igen Sverige, kom igen ! Jag blir alltid stressad när jag kollar på matchen eller uppjagad kanske de heter :P men 2-1 till Ukraina känns de som men jag hoppas Sverige vinner :) !


11/6 12:34

Efter vi handlat drog vi till Heron för att äta, skönt när alla kan välja vad de är sugna på och ändå sitta tillsammans men känner idag att stark mat inte var de bästa för mig.. Men trött på smaklös mat nu så jag orkar inte engagera mig mer i de..

Idag promenerade jag till jobbet vilket tog emot i början men sen vart de skönt :) de jag skrev tidigare om att de känns som en kommande intensiv vecka stämde, möten hit o dit... Aja nu blir de kaffe drickande :)


Nattnatt

Handla det utav mat gick strålande och tog på krafterna. Haft film kväll ikväll och nu är det dags att borsta tänderna och sova.. Ny vecka, får se vad den kommer att erbjuda ! Känns som att de kommer bli en intensiv vecka plus att jag fyller år nästa söndag, 23 yeeey ! Nej godnatt på er


10/6 11:41

Hellooo legat lågt ett tag, haft mycket att göra så inte hunnit skriva.. Ska iväg och handla lite idag vilket är perfekt då vädret är dåligt så gör inte mig något.. Igår var solen framme ett tag så de var nice. Vi Gick på en promenad med vovven o hade handlat med en varsin smörgås så med andra ord var igår dagen chill för min del :)


5/6 20:07

Ledigt imorgon vilket är skönt efter denna dagens händelser.. utmanande är nog rätta ordet och kan säga att man känt att man lever iallafall......men men sitter nu iallafall hemma och degar bara samt kollar runt på nätet efter en långhelgs resa då de är min och Marias tur nu dock vill vi åka någonstans varmt inte till samma väder som vi har i Svergie.. de skulle inte kännas lika nice :P

Försöker även snacka med syrran och få henne att börja träna på gym men neeeej hon vägrar.. och Tove har jag gett upp hoppet om att se henne någonsin träna igen.  
 

                                     JAG VILL ÅKA UTOMLANDS !  


3/6 18:31

Regn ! Massor med regn hela helgen vilket skapat en känsla utav att inte göra någonting.. Eller bara göra saker som i vanligt fall inte känns nå kul o göra bär solen skiner på.. Städa ! Har små städat hela helgen lite här och där samt som jag sagt så har jag tömt garderoben och vikit om allting dock kan jag ju säga att garderoben räcker inte till så de är ändå inte i tillräckligt ordning för att jag ska vara helt nöjd men den är okej :) som ni sett har jag klagat på magen och äter mina tabletter dagligen och börjat äta kokt mat (bara soppa då de är enklast) men har ledsnat helt och hållet kan jag säga efter drygt två veckor snart.. Åt pizza iofs i fredags med syrran de va gott men ont fick jag.. Nu blir det en lång och skön dusch sedan blir de att dra fram kläder och träningskläder inför imorgon :)


2/6 09:00

Godmorgon, lördag idag och de låter som att de regnar idag igen.. Har inte rest mig upp ur sängen ännu men ska göra de snart och dricka kaffe. Typiskt att de ska regna när jag tänkt ta en promenad på morgonen... Känner mig inte direkt sugen alla att Göra det längre. Som jag skrev för ett tag sen så har jag haft ont i knät men de har blivit bättre nu dånar de bara i knät och gör ont om jag ligger konstigt med knät så under tiden jag har haft ont har jag legat lågt med träningen men om de inte smärtar nu under helgen kör jag på. Magen börjar sakta bli bättre så de känns härligt ! Så bortsett från regnet som inte gör så mycket egentligen så är allt på bättrings vägar för min del.
Här är kaffemaskinen som jag än försöker klura ut hur alla funktioner är


RSS 2.0